Biografia trupei pop-rock BERE GRATIS formatia care canta pentru prieteni

"IN FATA TA" este cel mai nou album lansat de formatia "BERE GRATIS". Noul single de pe album"POVESTEA MEA" a fost lansat la "EUROPA FM". Piesa a fost lansata in doua variante, live si de studio.

Biografie Bere Gratis - Mihai Georgescu
Membrii trupei se definesc prin motto-ul "FRIENDS,NOT FANS". Cine sunt cei de la "BERE GRATIS"?

MIHAI (MITA) GEORGESCU-VOCE-

ROBERT ANGHELESCU-CLAPE

MARIAN SARACU-TOBE

Colaboratori: MARUS "NEURO" BOB-CHITARA- si RADU VASTAG- CHITARA-BAS.  In fapt cei doi colaboratori au devenit membrii cu drepturi depline dupa plecarea tobosarului.


"BERE GRATIS" a luat fiinta in BUCURESTI in 1998 iar data nasterii oficiale este 20 septembrie.
Din 2000 pina in 2008 ,baietii au fost reprezentati de NOVA MUSIC pentru ca din anul urmator pina in prezent au trecut sub obladiurea celor de la CAT MUSIC.

Prima piesa a formatiei "FARA RUSINE" apare pe compilatia celor de la  A&A RECORDS. In 1999 apar single- luri ca  "CEA MAI FRUMOASA FATA" si "CE MISTO". In 2000 apare primul album "DE VANZARE".

Cine nu a ascultat "ULTRAFETE" si "CURTEA SCOLII"? In 2001 apar primele schimbari in trupa dar muzica lor incepe sa se impuna in fata publicului. In 2002 baietii pleaca in Elvetia pentru a inregistra cateva din melodiile noului album."LA TINE", "STRAZI ALBASTRE","CINEVA MA IUBESTE" vor fi gustate de public In 2004 vine vremea primei aniversari printr-un concert sustinut la TNB. In 2007 unii simt nevoia sa plece si au loc alte schimbari.

2008 vine cu un videoclip pentru piesa "CURCUBEU". Anul urmator baietii sarbatoresc cu bucurie 10 ani de activitate.

Un necaz. loveste familia solistuli MITA GEORGESCU. Fetita lui si a LIANEI STANCIU, Teodora este diagnosticata cu o boala rara. Urmeaza o perioada extrem de dificila dar formatia strange randurile.

MIHAELA RADULESCU alaturi de personalitati din lumea artistica fac o campanie de strangere de fonduri atat de necesari inei operatii. Slava cerului micita e bine acum. Ambii parintii s-au schimbat dupa acest eveniment din viata lor.

Sunt recunoscatori pentru ce au primit si acum tin sa reintoarca binele primit. MITA cu a lui "BERE GRATIS" au inceput sa se implice in cat mai multe campanii umanitare.

Cea mai cunoscuta este campania pentru  infiintarea departamentului de cardiochirurgie la SPITALUL PENTRU COPII MARIE CURIE.

Urmeaza alte gale pentru actiuni ecologiste, GALA UNICEF, si FOTBAL PENTRU VIATA.,CANTEC PENTRU HAITI, ROCK PENTRU VIATA.

MIHAI GEORGESCU a aparut in zona de can can fara voia lui atunci cand si-a gasit masina incendiata de un barbat care sustinea ca solistul are sa ii dea bani.

S-a rezolvat dar nu a fost placut. In rest MIHAI canta alaturi de BERE GRATIS pentru prietenie, dragoste si speranta. MIHAI declara "UNII DINTRE NOI,TRAIESC DOAR DIN MUZICA.

NU AVEM PALATE, DAR AVEM OAMENI CARE NE IUBESC, SI ASTA E CEL MAI MPORTANT. MAI ALES CA FACEM CE NE PLACE.

"In muzica de azi se canta mult mai simplu, solo-urile de chitara au fost inlocuite cu teme sau cu pasaje ambientale,de stare.Totul e calculat,nimic nu e in plus,dar acest lucru nu ar trebui sa ne mire, pentru ca muzica reprezinta oglinda societatii in care traim.

Iar "BERE GRATIS" va continua sa cante pentru oameni, prieteni, pentru ca viata sa fie mai frumoasa.


Comentariile sunt inchise