Biografia MIRCEA ZARA, cel mai controversat VJ de la ROMANIAN MUSIC AWARDS 2012

MIRCEA ZARA este prezentatorul emisiunii  CLUBZONE de la MUSIC CHANNEL. De fapt, MIRCEA este cel care a initiat proiectul emisiunii. A hotarat ca are timp liber sa colinde toate cluburile din tara. Daca are un microfon si o camera, MIRCEA ZARA este in elementul lui si e fericit.

wiki mircea zara clubzone music channel blog vedete
Mircea ZARA, aprope ca si-a transformat numele in brand mai ales de cand exista magazinul ZARA si desi i-ar fi placut sa fie proprietarul magazinului ZARA ,recunoaste ca nu are nici o treaba cu aceasta afacere.

MIRCEA ZARA s-a nascut la BUCURESTI la 19 septembrie 1965. A lucrat in televiziune la TELE 7 ABC, pe vremea cand acolo lucra si MIHAELA RADULESCU. Are multi prieteni in show-bizz. cea mai cunoscuta fiind prietenia lui cu LOREDANA GROZA.

De ce este MIRCEA ZARA controversat? Dupa designerul RAZVAN CIOBANU, MIRCEA ZARA si-a recunoscut public orientarea sexuala diferita de a celorlalti. MIRCEA ZARA nu a avut probleme in a declara public ca este "pe invers".

O declaratie haioasa in acest sens a avut ZATA in emisiunea pamflet "JURNAL DE BORDEA" pe care o gasiti pe net. MIRCEA ZARA se poarta la fel de colorat in vesminte precum ii este si atitudinea. Il vedem mereu cu haine ciudate si vesnica sapca insotite de ochelarii mari de "geek" foarte la moda afara in strainatate.


ZARA crede ca e treaba fiecaruia ce crede , ce simte si ce face cu viata proprie. Vorbeste si de SOLCANU. Spune ca el a ales sa epateze cu orientarea sexuala. Un cuvant greu l-a avut povestea de PR dar si MIHAI BENDEAC care a facut din SOLCANU un personaj.

Sant multi care iubesc barbatii  in toate mediile nu numai in showbizz. Unii stau ascunsi si prefera discretia. Nu si ZARA care in trecut a facut deliciul presei care il urmarea peste tot pandindu-i orice miscare. Dar si ZARA se afisa in compania barbatilor pe care ii alerga sa ii sarute. Asa a scris presa.

Cat e vara de lunga, ZARA face  turul tuturor cluburilor de pe litoral.  Iubeste orasul Constanta si vine deseori fie cu munca la emisiune fie in vacanta. MIRCEA ZARA figureaza in top 10 al personalitatilor gay din ROMANIA.

Un fapt din trecutul lui ZARA i-a umbrit numele. ZARA a fost in trecut cercetat. de DIRECTIA NATIONALA ANTI-CORUPTIE  pentru luare de mita. Ce a fost a fost dar ramane. ZARA a aparut in presa si cand un hacker i-a spart  contul si lumea intreaga a vazut cum flirta ZARA cu ANDREI JILAVU unul din pretendentii la mana burlacitei BIANCA DRAGUSANU.

zara mircea biografie vedete blog
ZARA se mandreste cu tatuajul sau care a avut nevoie de corector intrucat nu a fost bine realizat. Si tot presa i-a sarit in ajutor cand ZARA a avut nevoie de un mester in ale tatuajului. Si in sfarsit saptamana trecuta la "ALEGERILE MIHAELEI" , ZARA si-a etalat tatuajul.

Cand vine vorba de artisti, muzica romaneasca ZARA este un cunoscator.  Si nu ezita sa isi spuna parerea asupra oricarui subiect. De pilda in ianuarie 2012, cand multimea de protestanti era in PIATA UNIVERSITATII ZARA a considerat ca acolo erau si multe persoane care faceau un circ dupa un scenariu. Si ca asta nu putea fi de bun augur pentru imaginea ROMANIEI afara.

ASTA E ZARA!!! MIRCEA ZARA ,VJ-ul cu vechime in muzica. Si asta e si publicul roman. Interesat de ce face dar si cum face ZARA. In muzica si in viata. RAMANE unul din personajele controversate. Tot atat de controversat precum BOTEZATU. Si sa nu credeti ca ZARA nu a vorbit despre BOTEZATU. Intr-un fel care lasa sa inteleaga fiecare ce doreste. Asta in emisiunea lui BORDEA.

Oricum ZARA ramane bine ancorat in evenimentele din mondenul romanesc. Calatoreste si se distreaza.
Si ii distreaza si pe altii. Sau ii enerveaza. Si atata timp cat esti in centrul atentiei EXISTI. SI ZARA EXISTA.


Comentariile sunt inchise