WIKI BREGJE HEINEN un top model de la VICTORIA S SECRET

BREGJE HEINEN BIOGRAFIE BLOG VEDETE
Multe fete sunt modele dar putine ajung super top modele. Nu e de ajuns sa fii frumoasa, e nevoie sa ai mai multe calitati care sa te scoata in fata. Ambitioasa a dat lovitura.

BREGJE HEINEN s-a nascut in OLANDA la 5 martie 1993. Are o frumusete dublata de o expresivitate desavarsita. Are 1,75 cm. E blonda si are niste superbi ochi albastri. Este protagonista clipului solistului ADAM LEVINE de la MAROON 5.


Videoclipul se numeste  PAYPHONE Feat WIZ KHALIFA. In videoclip apar ADAM cu tatuajele sale care il transforma intr-un erou macho. Si un macho are mereu nevoie de o superba femeie.Asa. este in viata si in poveste. Frumosii se cheama unii pe altii si mai devreme sau mai tarziu se regasesc.

BREGJE are niste dimensiuni fantastice. Nu are un bust siliconat dar asta nu o impiedica sa fie atragatoare. Si in plus hainele pentru un top model cad bine pe trupul zvelt al.unui model.

Iata dimensiunile blondei Bregje: 29-23-33,5 masuri din USA care transpuse in Eu inseamna 76-58,5-85.

Care pot fi masurile pentru rochii? Pentru America masura este 3 iar pentru Europa 33. O, my GOD! Stau si ma gandesc acum la sacrificiile care presupun o astfel de silueta pe care toate hainele trebuie si chiar cad super.

O fi oare fericita BREGJE? Dar e abia la inceput de drum si imi pare o fata hotarita sa  castige cat mai multi bani.

WIKI BREGJE HEINEN VEDETE BLOG
Cand va ajunge bogata toate sau macar parte din sacrificii vor fi uitate. BREGJE HEINEN a reusit sa patrunda in lumea zeitelor de la VICTORIA S SECRET. A aparut pina acum pe copertile celor mai importante reviste glossy din lume: ELLE din Portugalia, GRECIA, GERMANIA.FLAIR din ITALIA, VOGUE din  GRECIA si PORTUGALIA, TELVA din SPANIA precum si coperti ale revistelor din OLANDA si NORVEGIA.

A fost model pentru ALBERTA FERETTI, KARL LAGERFELD, PRADA,  si multi altii. Va invit sa urmariti clipul lui ADAM LEVINE si sa va bucurati de frumusetea aceasta blonda. Se pare ca solistul de la MAROON 5 o curteaza pe blonda. Daca s-a infiripat ceva intre ei ramane de vazut.

Sa retinem acest nume de top model chiar daca are un nume greu de pronuntat pentru romani. Bun venit in lumea modelelor de elita, BREGJE HEINEN! Ce altceva am mai putea adauga despre acasta fata aflata la inceput de cariera? Doar atat: BLONDA a debutat cu dreptul si promite.

Noi speram sa nu se piarda pe drum si sa nu fie atrasa de "ierburi" ci doar de lucruri naturale. Spun asta pentru ca si a noastra superba MADALINA GHENEA ne-a atras atentia asupra unor aspecte mai putin placute si deloc vizibile ochiului opiniei publice.

BREGJE., fii tare si tine drumul drept! Si scoate adevarul la lumina sa nu te lasi coplesita de nume mari sau bani!
MAI POTI CITI