LARA SABAN DISPARTIA IUBITEI TURCULUI - POZE

LARA SABAN (FOTO) a fost data disparuta in Constanta.

In data de 03.05.2012, ora 16.00, Lara Saban a plecat de la domiciliu pentru a se întâlni cu fratele sau, în fata unui hotel din zona Tomis Nord, unde însa aceasta nu a mai ajuns si nici acasa nu a revenit pâna în prezent.

Sa fie cazul Lara Saban un nou caz ELODIA?

Interesant este ca masina Larei a fost gasita în fata unui alt imobil de pe strada Mircea cel Batrân, unde aceasta locuieste împreuna cu mama si fratele sau.

Lara are un copil de trei ani cu iubitul ei, sta de cinci ani în Turcia si venise la Constanta pentru a cumpara mamei ei un apartament.

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPARUTE: SABAN LARA

Inaltime 1.70 m, greutate 50 – 55 kg, constitutie slaba, par saten vopsit negru, ochi albastri.

Ce semne particulare are tanara constanteanca disparuta.

Lara are doua tatuaje din care unul pe antebratul drept cu inscriptia “HUSEYIN.SIPAHI” iar pe spate în zona lombara mediana un desen tribal.

Cei care pot furniza orice informatii în legatura cu Lara Saban sunt rugati sa contacteze Sectia 4 Politie Constanta sau Dispeceratul I.P.J.Constanta, tel.0241.611.364 int. 20005.

UPDATE LARA SABAN


Huseyin Sipahi, unul dintre politicienii importanti ai Partidulului CHP (Partidul Republican al Poporului) este la al treilea mandat de primar intr-unul dintre districtele Istanbulului, este casatorit si are trei copii.

De altfel, el se afiseaza la toate evenimentele politice alaturi de sotia sa, ba chiar la anumite taieri de panglici isi aduce si copiii.

Din cate relateaza presa din Turcia, cu romanca Lara Saban avea o relatie extraconjugala de cativa ani, in urma careia a rezultat si un copil, o fetita de trei ani.
MAI POTI CITI