Biografie Ana Maria Barnoschi Roata Norocului Kanal D

Ana - Maria Barnoschi (Data nasterii - 12.02.1992, Bucuresti) este cea mai noua asistenta TV. 

Pe Ana Maria o vom vedea alaturi de Liviu Varciu in emisiuniea "Roata Norocului", la Kanal D.

Ana-Maria are 20 de ani, este absolventa a Universitatii "Dimitrie Cantemir", sectia Relatii Economice Internationale.

De la varsta de 16 ani Ana Maria Barnoschi danseaza street dance.

De asemenea viitoarea asistenta a lui Liviu Varciu a participat la o serie de emisiuni, în calitate de componenta a baletului show-urilor respective.

Ana Maria  a aparut si in cateva videoclipuri.
wiki biografic ana maria barnoschi

Dupa patru sezoane de succes in care a cucerit publicul cu rasul inconfundabil, talentul actoricesc si pasii de dans, Ana-Maria s-a alaturat echipei emisiunii „WOWBiz”, in rolul Agentului WOWBlitz, dar si in cea a emisiunii „Bingo Romania”, emisiune care din motive obiective a fost intrerupta.

"Liviu este un coechipier perfect, ne distram grozav la filmari, are acest talent de a te face sa te simti în largul tau. Ma bucur tare mult ca am fost aleasa sa îi fiu asistenta la "Roata Norocului", am participat la castingul organizat de Kanal D si am avut noroc!" , a declarata asistenta lui Liviu Vârciu!

“Roata Norocului”, show-ul prezentat de Liviu Varciu, incepe la sfarsitul lunii mai, numai la Kanal D!

Roata Norocului” (“Wheel of Fortune”) a fost creat de Merv Griffin si a avut premiera în SUA în 1975.

“Roata Norocului” este cel mai longeviv concurs TV din istoria televiziunii americane.

Sa vedem la Kanal D ce rating-uri va face "roata" si frumoasa asistenta Ana Maria alaturi de Varciu.

Din banii castigati din dans si televiziune, Ana Maria Barnoschi si-a cumparat un apartament cu doua camere pentru care a platit suma de 35.000 de euro.

“Mi-am indeplinit visul de a-mi cumpara o locuinta si am o satisfactie imensa. Am achizitionat un apartament de doua camere, in renovarea si mobilarea caruia am mai investit 30.000 de euro, dar nu regret niciun minut. L-am decorat eu singura, de la piesele de mobilier pana la ultimul obiect decorativ si sunt mandra de rezultat”, a declarat Ana-Maria Barnoschi intr-un interviu.

Ca si cancan picant, Ana Maria Barnoschi a avut parte de o mega-surpriza la nunta Crinei Abrudan. Fosta asistenta a lui Liviu Vârciu de la ”Roata Norocului” a fost ceruta de sotie de Marian Preda.

Marea surpriza a fost pusa la cale de iubitul prezentatoarei, în complicitate cu Tudor Ionescu de la Fly Project.

In 2018 Ana Maria Barnoschi a trebuit sa se opereaze la nas.

"Ma operez la nas. Am mai multe probleme medicale! Nu e un moft. Nu imi plac operatiile, imi e frica de ele. Am evitat operatia cat am putut. Am tot amanat-o pana cand nu s-a mai putut..." a recunoscut Barnoschi care a tinut sa sublinieze ca aceasta nu este o operatie estetica!
MAI POTI CITI