ADRIANA NEDELEA jurnalista care a detronat-o pe Andreea ESCA-WIKI-ul unei invingatoare

biografie adriana nedelea blog vedete
ADRIANA NEDELEA este jurnalista care a fost declarata cea mai buna prezentatoare de stiri in 2012. Premiul i-a fost inmanat in cadrul galei  de luni seara, 28 mai 2012 de catre ASOCIATIA PROFESIONISTILOR de TELEVIZIUNE din Romania. Modesta dar sigura pe ea, ADRIANA prezentatoarea celui mai important jurnal de stiri de la REALITATEA TV a spus ca nu este doar premiul ei.

" ESTE PREMIUL ECHIPEI REALITATEA, A PRODUCATORULUI PRIME TIME NEWS, DANIELA GEANA, CARMEN GHITA, dar si a PRODUCATORULUI BIANCA ONEA. SUNT MANDRA CA FAC PARTE DIN ECHIPA. ACEST PREMIU DEMONSTREAZA CA ECHIPA REALITATEA TV A FOST si RAMANE PRIMA TELEVIZIUNE DE STIRI DIN ROMANIA."

Daca citim blogul Adrianei Nedelea vom descoperi o fata extrem de sensibila si generoasa. Extrem de legata de parinti si de fratii sai, (o sora  si un frate CATALIN). Spune ca s-a nascut intr-o zi de iarna , cand ningea cu fulgi mari. A avut o copilarie frumoasa si pastreaza cu drag toate amintirile.


Mergea la scoala cu unghiile facute si alerga dupa norii pufosi si ramdunelele ratacite . Se plimba in parc si nu uita amurgul unei seri sau succesul si emotiile de la bacalauraeat. ADRIANA se mandreste ca a terminat FACULTATEA DE JURNALISM "LUCIAN BLAGA".

CV-ul ADRIANEI arata asa:

  1. Decembrie 2006- Reporter de evenimente sociale la REALITATEA TV
  2. Reporter, Realizator, Prezentato
  3. Septembrie 2005-noiembrie 2006-Presa scrisa- ADEVARUL-
  4. August 2004-August 2005-Reporter, Realizator, Prezentator- RADIO ROMANIA ACTUALITATI-
  5. Iunie 2008-Prezent-Prezentatoarea jurnalului REALITATEA

wiki adriana nedelea vedete blog
ADRIANA este fericita alaturi de sotul ei DANIEL MARTON. In prezent  este freelancer. A lucrat la PRO-SPORT, EURO-SPORT. Comentatorul sportiv este la randul sau absolvent ala aceleiasi FACULTATI DE JURNALISTICA din SIBIU. Sunt discreti si se iubesc. ADRIANA si DANIEL sunt un cuplu care practica aceeasi meserie. De aceea in timpul liber le place sa zboare spre casa la SIBIU.

Cat este de sentimentala si sensibila daca ar putea fi barbat ADRIANEI i-ar fi placut sa fie ca MOHAMMAD ALI care reprezinta in opinia ei definitia curajului.  ADRIANA gaseste mereu timp sa ii reciteasca pe NICHITA STANESCU, OCTAVIAN PALER sau CHARLES DICKENS.

Adora viata chiar daca uneori o sperie. Canta danseaza si cauta sa traiasca din plin. Cel mai inspaimantator  se pare ca nu suntem in stare noi oamenii sa apreciem ce avem.

Daca viata ei ar fi un film atunci ea inca mai lucreaza la acest film. Regreta ca mai are momente de slabiciune.
Copilaria ei a fost marcata de eroul ei DONALD DUCK. Si de dobermanul rau de care  a scapat-o tatal ei.
In rest, ADRIANA crede ca are umorul fratelui sau sau veselia surorii ei.

ADRIANA NEDELEA se va simti implinita atunci cand nu isi va mai dori nimic. Pana atunci are un job plin de satisfactii. ESTE STIRISTA ANULUI. Si bucuriile le traieste alaturi de sot familie si prieteni.

ADRIANA NEDELEA este jurnalista cu fibra de salcie plangatoare care nu se preda.
MAI POTI CITI