Scurta biografie a actritei ADRIANA NIETO care a renuntat la actorie din cauza geloziei iubitului-De la agonie la extaz

ADRIANA NIETO este o actrita mexicana care s-a nascut in MEXICO CITY la 13 martie 1978. Are o sora CLAUDIA. De fapt, numele intreg este ADRIANA NIETO VILLANUEVA.

biografie  ADRIANA NIETO blog vedete
A studiat la CEA TELEVISA MEXICO. Atat publicul cat si crtiticii au spus despre ADRIANA NIETO VILLANUEVA ca este extrem de talentata si parea ca promite mult. A jucat in cateca telenovele si seriale de televiziune.

Scurta filmografie ADRIANA NIETO VILLANUEVA

QUIEN AMARA A MARIA
CUENTO DE NAVIDAD
POR TU AMOR
EL PRIVILEGIO DE AMAR
USURPADORA
LOCURA DE AMOR

LOCURA DE AMOR, DRAGOSTE NEBUNA a fost ultima telenovela in care a jucat ADRIANA. A mai incercat sa joace si intr-un rol de mica intindere si s-a oprit. In aceastatelenovela, ADRIANA l-a avut partener pe carismaticul JUAN SOLER.

Scenele de dragoste i s-au parut prea adevarate iubitului din acea vreme a ADRIANEI. Acesta era extrem de gelos si o urmarea peste tot, inclusiv pe platourile de filmare.

Nu a trecut mult si iubitul gelos a sarit sa il bata pe JUAN SOLER. Acesta a cerut ca intrusul sa fie dat afara din platouri. ADRIANA a parasit studiourile spre stupefactia celor prezenti.

Colegii ai incercat sa o opreasca dar nu a fost chip sa te intelegi cu ADRIANA. Ba mai mult, totul era sa se termine cu un accident. ADRIANA a urcat la volanul masinii si in goana si disperare era sa calce un coleg.

Gurile rele povestesc ca de fapt, intamplarea a umplut paharul si de fapt a fost concediata. Se spune ca a intarziat de 74 de ori la filmari. Oare cine a stat sa numere de cate ori a intarziat ea la filmari?
In plus se ingrasase foarte mult si nu mai corespundea cu eroina pe care trebuia sa o intruchipeze.

Altii susoteau pe la colturi ca ar fi fost ceva intre JUAN SOLER si ADRIANA NIETO. De fapt , ADRIANA ar fi fost cea care il curta pe JUAN SOLER. Multi povesteau ca era nesigura pe ea, avea un caracter dificil, era labila psihic si de fapt era ceea ce romanii numesc "branza buna in burduf de caine".

Cum oare a putut ADRIANA NIETO sa renunte la actorie sila o cariera promitatoare din cauza geloziei unui iubit? Cum sa lasi un barbat sa iti distruga cariera? Era ADRIANA dependenta de dragostea unui barbat?

Totusi, mexicanca mai apare dupa "DRAGOSTE NEBUNA" si intr-un rol episodic in telenovela EL GORDO Y LA FLANCA.

 ADRIANA NIETO wiki blog vedete
In prezent, ADRIANA a renuntat la actorie si s-a transformat intr-o gospodina. Se pare ca ea si sotul FRANCISCO ALANIS au un copilas.

Unii spun chiar ca ADRIANA si FRANCISCO locuiesc acum in AMERICA. E bizar ca intr-o bransa competitiva ca cea a telenovelelor, a filmului, o femeie frumoasa si talentata sa renunte cu atata usurinta la o cariera.
Sa fie ADRIANA mai linistita cu meseria de mamica si casnica? Era prea multa presiune in jurul ei? Oricum daca intarzia la filmari si nu putea separa viata profesionala de viata particulara atunci ADRIANA nu era disciplinata.

Si fara disciplina nu poti ajunge departe. Pacat ca ADRIANA NIETO nu a mai vrut sa mearga pe calea actoriei. Cei care pierd sunt telespectatorii de telenovele care au putut sa o vada jucand. Si carora li se face dor de ADRIANA NIETO.

Cei care mai vor sa o vada trebuie sa se multumeasca cu cele cateva telenovele in care a jucat. Dar sa nu spui niciodata, niciodata. Poate candva , ADRIANA NIETO isi va dori sa revina pe platouri.
ADRIANA NIETO a renuntat la actorie pentru iubire si din iubire.

Cel putin asta a vazut lumea. Daca or fi fost si alte motive care au stat la baza alegerii ei de a renunta , nu stim. Daca ADRIANEI ii este bine asa, sa ii respectam alegerea.
MAI POTI CITI