Nunta la PRO-TV PAULA HERLO si CRISTIAN LEONTE se casatoresc si astepta un copil

PAULA HERLO si CRISTIAN LEONTE de la PRO-TV sunt doi jurnalisti titrati. Si chiar premianti. Ei sunt parte a emisiunii de succes : "ROMANIA, TE IUBESC". Producatorul emisiunii si realizatorea  de la "ROMANIA ,TE IUBESC" au invatat sa isi traiasca dragostea cu multa discretie.

paula herlo biografie blog vedete
Scurta Biografie Paula Herlo
De la bun inceput s-au inteles sa nu amestece partea profesionala cu viata sentimentala. Si au trecut mai mult de 6 ani de cand intelegerea lor a finctionat. Iar acum cei doi vor fi binecuvantati cu un copil.


Micuta la stat, PAULA HERLO nu a mai avut rabdare si le-a marturisit colegilor PRO-TVisti marea veste. Se fac pergatiri de nunta. Copilul era tot ce ii lipsea PAULEI pentru a se simti o femeie cu adevarat implinita.
Pe plan profesional ar putea spune ca este la apogeul carierei de jurnalist.

PAULA HERLO, impreuna cu colegul de la acea vreme COSMIN STAN au adus ROMANIEI , un PREMIU EMMY pentru televiziune, pentru reusitul reportaj: "TU STII CE MAI FACE COPILUL TAU"? WOW! sa iei un EMMY pentru reportaj este o realizare uriasa in aceasta meserie, mai ales pentru o femeie!

PAULA HERLO a vazut lumina zilei la ARAD. Incurajata de sef, PAULA prezenta stirile la PRO-TV ARAD. Apoi BUCURESTIUL a decis sa o integreze in echipa mare de la centru, din capitala. Aici PAULA si-a gasit bucuria de a munci si de a da noi culori pasiunii ei pentru televiziune.

Ai putea spune cu mana pe inima ca PAULA HERLO este o calatoare de profesie. Nu are stare. Acum e in tara iar in clipa urmatoare calatoreste in SUDAN sau in BALI,ignorand fuse orare, bagaje, trezitul la ore mici, restantele de somn si oboseala care mai cer din cand in cand cate o vacanta.

Paula nu simte oboseala pentru ca iubeste la nebunie meseria de jurnalist. Este o meserie frumoasa si care iti ofera posibilitatea de a calatori ,atuncicand ajungi la performanta de a fi un jurnalist profesionist. PAUALA a calatorit cat altii in 7 vieti.

Acum isi traieste cu bucurie evenimentele din viata. Daca despre PAULA am aflatt esenta, si anume ca este pretioasa in sensul bun, ce stim despre viitorul sot, CRISTIAN LEONTE?

wiki cristian leonte blog vedete
Biografie Cristian Leonte Pro TV
Daca PAULA este din ARDEAL, ei bine seriosul CRISTIAN LEONTE vine de la IASI. S-a nascut la IASI in 1975, a facut un liceu si o facultate. A avut o copilarie de care isi aduce aminte cu multa placere.

Cel mai mult ii placea micutului CRISTIAN , faptul ca MOS CRACIUN nu uita nicand sa il viziteze. Si astazo, CRISTIAN isi aduce aminte bucuria de a descoperi in sacul MOSULUI, un ser de trenulete electrice. Sa te vedem ,domnule LEONTE cum vei vorbi cu MOSUL CEL BUN pentru a continua traditia, acum ca vei fi tatic. La fel ca si PAULA, CRISTIAN LEONTE a descoperit din tinerete pasiunea pentru presa.

CRISTIAN LEONTE a lucrat si in radio si un televiziune. Acum impreuna cu PAULA realizeaza editii de editii la "ROMANIA, TE IUBESC'. Se simte ca este o emisiune muncita. Numai oamenilor harnici si pasionati le poate iesi o astfel de emisiune. Cristian trebuie sa fie tare mandru de PAULA.

Nu e de ici de colo sa ai o nevasta premianta si mai mult, atat de luptatoare! Prin campaniile initiate privind viata copiilor a caror parinti sunt plecati la munca in strainatatea, PAULA a reusit sa schimbe legislatia din ROMANIA. Asta da FEMEIE, nu-i asa CRISTIAN?

Stim ca sunt un cuplu uniti de pasiunea pentru jurnalismul de inalta clasa. Si uniti de sentimente curate. Au invatat  in comun sa isi foloseasca putinul timp liber pe care il au. Oricum, viata lor se confunda cu televiziunea.

Paula Herlo si Cristian Leonte un cuplu extrem de reusit din toate punctele de vedere. Buni profesionisti si discreti cand vine vorba de viata lor dincolo de televiziune.

Sa le uram de pe acum "CASA DE PIATRA" si un copil frumos si sanatos! FAMILIA PRO-TV se mareste. Generatia viitoare de jurnalisti speram la fel de profesionisti este asigurata.

PAULA HERLO si CRISTIAN LEONTE, sunt un cuplu care spun la orice ora "ROMANIA, TE IUBESC"!

Loading...

Un comentariu:

 1. Somoiogul de span1 mai 2012, 02:25

  Luati de aici biografie - reala - marca "Leonte". Acum, ca o asemenea "bijuterie" de om se insoteste cu Herlo, ma intreb cine a muncit, de fapt, pentru acel Emmy din palmaresul ei? Cititi ...


  Sîntem de acord cã mediile audio-vizuale colcãie de indivizi de proastã calitate, incredibil de proastã.

  În semn de apreciere (depreciere), le-am trimis un mesaj: "Incredibil de jalnicã prezentarea de la gala ProTV Iasi! Cãutati-vã prezentatori mai buni si pe cineva mai destept sã scrie textele, cineva care sã fi terminat mãcar un liceu!... Cei mai buni ieseni ai anului 2000? Dar de ieseanul care e cel mai popular artist român pe Internet (încã din sept 1999)ati auzit? Dar de Internet ati auzit?"
  La care, nea Leonte (Cristian) n-are treabã si replicã (mesajul în ortografia originalã, cu exceptia locurilor necesar cenzurate cu asterisc):
  "Salut! Pe mine m-ai injurat in seara asta, pe fax! La 219.600! Ce credeai, ca nu te gasesc, cu Bitware-ul tau cu tot?"
  Mãi, si bãiet "distept", da' nu chiar asã cum ti crezi! Cum ai dat tu de mine, una-douã, tac-pac! Mai ales cã mesajul era semnat, iar postul a tot primit informatii de la mine în ultima vreme, desi nu s-a sinchisit nimeni, au ei treburi mult mai cosmice. În nici un caz nu m-am pitulat, nici voit, nici din gresealã. Si care "înjurat"? A fost o opinie criticã si justificatã a unui privitor.
  "Imi pare bine sa te cunosc, esti un telespectator cu singe in tine, dar nu pina la capatul p**ei, fiindca daca erai asa, imi dadeai numele complet!"
  Niie! cu tata, juncãnas, asa te-a învãtat mã-ta sã vorbesti? (Recunoasteti aici stilul inconfundabil ProTV, obsesiile programatice ale alde Vacanta Mare sau gasca lu Cãlinescu. Atîta îi duce mintea, atîta fac. Mintea cea din pantaloni, cã alta n-au! Se mai remarcã exprimarea confuzã, numai potrivitã pentru un prezentator de stiri: " îmi dãdeai numele". Cine, cui, al cui, cum?...)
  "Poate mi-l dai asa! Daca nu, il iau de pe site".
  Si ãsta-i cu "site". Care site? Ãlea cu care cerne mã-ta faina la tearã?
  "Te-ai cam facut de cacao, ca sa nu zic de c***t, fiindca c***t e neteleacustic, si cacofonie pe deasupra."
  Fermecãtor stil, fermecãtoare argumente. Da' cam pute. Si numai tu stii pe ce temã delirezi.
  "Astept sa-mi scrii. Mie sau colegilor mei."
  Ãia surzi si chiori si înghesuiti la bibilicã?
  "Astept sa fii barbat!"
  Lasã, ajunge omenirii cã esti tu unu' asa de fermecãtor.
  "Da-mi mai multe date despre tine! Cu stima, asta s-o crezi tu! Te pup, Cristian Leonte."
  Pupã-i cu gura aia spurcatã pe Sãrãteanu si pe Berneagã (un fel de stãbisori ai postului) si sã-mi spui dacã le-au plãcut miasmele tale. Eu mã las pãgubas. Mai aflã cã la oamenii normali, excrementele ies pe altã parte, nu pe gurã. Nemîngîiatã fiintã trebuie sã fie maicã-ta, dacã a putut sã sloboazã în lume asa o spurcãciune.
  Astia-s oamenii nostri. Aveti mai sus un exemplu tipic de golãnas, care, pe dinafarã, aratã tuns, frezat, împachetat în toale scumpe de casa X (loco?), parfumat fromos colea, da' pe dinãuntru e plin de pãduchi.
  (PS. Am semnalat reactia nesimtitã si postului ProTV. Credeti cã i s-a întîmplat ceva tolomacului? Da' de unde?)

  RăspundețiȘtergere

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare.