LUCA CALINESCU BIOGRAFIA UNEI SINUCIDERI - FIUL LUI FLORIN CALNIESCU

LUCA CALINESCU, fiul cel mic a lui Florin Calinescu a decedat astazi la Praga.

Luca Calinescu avea varsta de 24 de ani si studia filmul la "John Moores University". El se afla la Praga unde lucra la productia unui film.

Acest eveniment tragic nu este singurul produs in ultimii ani in familia Calinescu. Sinuciderea fiului cel mic al actorului Florin Calinescu nu e prima tragedie pe care o traieste acesta.

În urma cu sapte ani, actorul Florin Calinescu îsi pierdea sotia rapusa de o boala teribila si nemiloasa, cancer la gat.

Luca Calinescu a studiat la Londra actorie si teatru. Luca a jucat in multe piese, atat in Romania cat si in strainatate. 

wiki luca si petru calinescu blog vedete
Luca si Petru Calinescu scurta Biografie
Petru Calinescu, fiul cel mare, are varsta de 22 de ani si este student la scoala lui Paul McCartney, in capitala Angliei. 

A si facut o demonstratie live la Happy Hour, interpretand o piesa in stil Beatles. Are voce foarte buna.


Florin Calinescu este nascut pe 29 aprilie 1956 in Timisoara si este un actor roman si un realizator Tv foarte cunoscut. 
facebook luca calinescu blog vedete
POZE LUCA CALINESCU
Este absolvent al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica " I.L. Caragiale" din Bucuresti si este director al Teatrului Mic din capitala. El a jucat in peste 10 filme si a fost realizatorul a numeroase emisiuni.