CRISTINA SUCU se marita - Nunta de fite in septembrie 2012

CRISTINA SUCU are 21 de ani si in aceste zile se afla in febra gasirii unei rochii de mireasa. IOANA, sora cea mare si mama CAMELIA SUCU ii sunt sfatuitoarele si prietenele de nadejde.

CRISTINA SUCU este fiica cea mica a CAMELIEI si a lui DAN SUCU. CRISTINA a luat-o inaintea surorii mai mari, dar cine mai tine cont de chestii din batrani atunci cand 'te loveste dragostea"? .

CRISTINA SUCU e mai apropiata de mama sa decat IOANA. Fetele petrec cu mama fiecare sarbatoare importanta si chiar si intr-o scurta vacanta ca fetele. CAMELIA SUCU a trecut prin multe, chiar daca a gost nevasta de miliardar.


A stiut sa isi apropie fetele si sa investeasca in principal in educatia fetelor si mai apoi in chestii care sunt mai flu-flu cum ar fi rochii, moda si alte cele.

CRISTINA, tanara miresica va avea o nunta de printesa si o rochie de printesa. NIMIC nu este prea MULT sau prea SCUMP.
biografie cristina sucu nunta blog vedete

Daca punem la socoteala faptul ca nunta va fi sarcina surorii IOANA , nu credem ca tanara mireasa sa aiba vreun stres in afara de a fi mai frumoasa decat este. IOANA SUCU conduce cu mana de fier o firma de organizare evenimente-nunti si este si proprietara unei cofetarii cu fineturi frantuzesti.

IOANA SUCU s-a ocupat de organizarea mai multor nunti de oameni cu bani si a fost multumita de rezultate. De apreciat ca fetele SUCU nu sunt niste piti care sa stea prin cafenele toata ziua si noaptea.

Alesul la mana CRISTINEI este un tanar om de afaceri care a avut grija si delicatetea de a se apropia cu grija si de mama soacra. Si daca o vezi pe CAMELIA SUCU numai soacra nu iti vine sa ii spui.

Cristina are o relatie cu VLAD ALEXANDRU de doi ani de zile iar acum s-au hotarat sa isi uneasca destinele in luna septembrie a acestui an. Piana si CAMELIA e linistita in inima ei grijulie de mama vazand cita chimie exista intre CRISTINA SI VLAD.

VLAD are grija de CRISTINA ca de o printesa, pentru ca prin statutul de oameni bogati pe care i l-au oferit banii, ea cu adevarat a crescut ca o printesa. Si ii dorim si in continuare sa fie printesa sotului ei.

Ce parere o avea tata socru DAN SUCU? Banuim ca se va implica si el in organizarea nuntii fetei celei mici. Chiar daca in prezent tata SUCU si-a facut o noua familie si are si un copil mic cu o prezentatoare TV speram ca nu si-a uitat prima familie.

Oricum IOANA si CRISTINA sunt doua fete cu picioarele pe pamant dar nu se face ca tatal sa nu fie prezent la nunta. Iar CAMELIA SUCU stim ca va sti sa fie inca o data o lady cu cea care i-a furat barbatul.

CRISTINA SUCU este inca studenta la LONDRA . Stim cu siguranta ca nu va veni sa traiasca in ROMANIA. Este greu sa te adaptezi intr-o lume cu alte reguli si obiceiuri dar o data ce ai locuit in LONDRA, a sta in ROMANIA este cea mai proasta alegere cu putinta.

CRISTINA SUCU ca si alesul inimii sale studiaza afacerile si suntem siguri ca posibil sa se fi si gandit la vreo afacere proprie. La LONDRA ca la NEW YORK, daca ai reusit in aceste orase , atunci se spune ca poti reusi oriunde in lume.

cristina si camelia sucu cv vedete blog
Toata suflarea show-biz-ului din ROMANIA va dori sa fie invitat la nunta anului 2012. O data se marita fiica cea mica a familliei SUCU. Am aflat , ca zvon desigur ca alegerea designerului pentru rochia de mireasa a CRISTINEI SUCU va fi VERA WANG, regina rochiilor de nunta pentru vedetele cu bani si gust.

Abia asteptam sa vedem o nunta cu stil si o rochie eleganta nu ca a doamnei ALINA VIDICAN BORCEA.

CRISTINA si VLAD ALEXANDRU vor fi cei mai frumosi  si cei mai tineri miri cu putinta. Nu stim alte amanunte legate de nunta. Daca IOANA este maestra cu siguranta tine totul la secret.

Cu siguranta va da tot ceea ce stie , tot ce e mai bun. O surioara avem NU? Si chiar, CRISTINA SI IOANA SUCU sunt apropiate, sunt doua surori care sunt trup si suflet una pentru alta. .

Relatia surorilor SUCU este ca in cantecul fetelor BAMBI-de vis- "SURIOARA, SURIOARA! Cand va fi cazul vom reveni cu amanunte despre cea mai frumoasa nunta a anului 2012. Dar cine sa fie nasii la o asemenea nunta? SECRET!