BIOGRAFIE CORNELIA REDNIC SI LUPU REDINIC VERSURI DIN INIMA

Biografie pe scurt Cornelia si Lupu Rednic Cornelia si Lupu Rednic sunt doi interpreti de muzica populara, sot si sotie, originari din Sighetu Marmatiei, care interpreteaza cantece populare din zona Maramuresului.

Lupu Rednic s-a nascut pe data de 9.09.1969 la Sighetu Marmatiei, iar copilaria si-a petrecut-o in comuna Sieu, pe frumoasa Vale a Izei.

Wiki Cornelia Rednic
  • Nume real: Alexandria Cornelia Rednic
  • Locul nasterii: Sighetu Marmatiei
  • Status marital: casatorit
  • Sot: Lupu Rednic
  • Culoarea ochilor: caprui
  • Culoarea parului: Blond-saten
  • Hobby-uri: Muzica

biografie cornelia rednic blog vedete
Biografie Cornelia Rednic
Pe Cornelia, Lupu a intalnit-o pe cand era bucatar-ospatar, fiind coleg de serviciu cu viitoarea soacra.

Corenelia si Lupu Rednic s-au intalnit, s-au placut din prima clipa si, dupa opt luni de zile, in care s-au cunoscut si mai bine, in 1992 s-au casatorit.

In anul 1994 la TVR 1 Cornelia si Lupu Rednic realizeza emisiunea "Cupluri muzicale" în Maramures, cu participarea tuturor cuplurilor de muzica populara soti sau frati: fratii Petreus, fratii Florea, sotii Tudorovici, Florentina si Petre Giurgi.

Cornelia Rednic este licentiata in Psihologie si Asistenta Sociala, iar Lupu este absolvent al Facultatii de Management de la Universitatea de Vest din Timisoara, avand si un master in “Managementul institutiilor de cultura”.

lupu rednic si cornelia wiki blog vedete
Cele trei albume de muzica populara scoase pe piata, “Care frunza pica jos”, “Sa traia’ pretinii mei” si „Mandruta cu ochi de mura” reprezinta concretizare muncii de o viata a Corneliei si a lui Lupu Rednic.

Wiki Lupu Rednic
Nume real: Lupu Rednic
Data nasterii: 09 Septembrie 1969 (42 ani)
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Sighetu Marmatiei
Status marital: casatorit
Sotie: Cornelia Rednic
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: Blond-saten
MAI POTI CITI