Biografie BUBU Cernea Vedeta din Pariu cu Viata

Scurta Biografie Bubu Cernea Mihai "Bubu" Cernea este un tobar senzational (apreciat si de Mike Portnoy de la "Dream Theater", când trupa americana a "performat" în România - în 2002), cel mai bun din sfera vârstei sale.

Mihai Cernea, Bubu - cum îl stie lumea, este fiul fostei cântarete Crina Mardare (54 de ani) si al bateristului Misu Cernea (61 de ani)  baterist al formatiilor "Mondial", "Sfinx" si "Sfinx Experience".

Bubu Cernea si-a descoperit, la 6 ani, pasiunea pentru lumini astfel ca, atunci cand 50 Cent, Snoop Doggy Dog, Black Eyed Peas sau Prodigy au concertat in Romania, Bubu a fost cel responsabil cu asezarea luminilor pentru concertele acestor mari artisti.

wiki facebook bubu cernea blog vedete
Mihai Cernea, Bubu asa cum il cunoaste intreaga lumea, are doar 18 ani si o cariera muzicala solida in spate.

La 4 ani Bubu a fost implicat in primul sau proiect TV, la 5 ani concerta in fata publicului de la Costinesti, la 9 ani participa la Eurovisionul copiilor.

BuBu Cernea WIKI
Anul acesta Bubu Cernea va sustine examenul de intrare la Berklee College Of Music din Boston cea mai importanta facultate de muzica moderna din lume.

Bubu are de gând sa continuie si cariera de actor si cea de muzician.

Pe 24 ianuarie 2012 Bubu Cernea a sarbatorit majoratul împreuna cu familia, prietenii, colegii din trupa, pe ritmurile pieselor marca LaLa Band. 

La majoratul lui Mihai Cernea au venit toti prietenii lui foarte buni, familia si fratii lui de la Class.

S-a dansat si s-a cântat pana în zori, au ascultat piesele trupei LaLa Band, Stage of Joy a facut furori, iar tortul în forma de toba cu doua bete a impresionat.
MAI POTI CITI