Biografia actritei din FORTA DESTINULUI-LAISHA WILKINS PEREZ

Wiki pe scurt LAISHA WILKINS PEREZ s-a nascut in MEXIC la 18 mai 1978. Ca majoritatea mexicancelor, LAISHA este o actrita  frumusica si ambitioasa. Este fiica unui producator de televiziune, FEDERICO WILKINS. Mama Laishei se numeste  SUSANA PEREZ.

Cu o asemenea "mostenire" ,practic LAISHA nu putea deveni altceva decat actrita. LAISHA a debutat in productia TV "MI GENERACION:. Apoi trece la telenovele. Dupa telenovele, mexicanca lucreaza  pe post de prezentatoare in diverse talk-show-uri.


Biografie Laisha Wilkins Perez Blog
Interpreta lui MARIPAZ din "FORTA DESTINULUI", telenovela ce se transmite la ACASA- este cunoscatoare a trei limbi straine: engleza, franceza, si spaniola. Este o fata instruita , dornica de a se perfectiona permanent.

Talk-show-ul EL GORDO Y FLANCO este un succes si datorita frumoasei LAISHA. De frumoasa ce este deja s-a gasit un doritor la mana actritei.

LAISHA este casatorita cu un om de afaceri CHRISTIAN AGUIRRE. Totusi LAISHA a fost surprinsa de paparazzi pe un aeroport cu un anume ANDREAS. Acum, nu stiu exact ce este cu acest domn in viata ei.
Un lucru este sigur, LAISHA este o femeie atragatoare.

Este bine proportionata la cei 1.70 cm cat are inaltimea. Probabil ca sex appeal-ul i se trage si de la zodia TAURULUI, stiu fiind ca este guvernata de VENUS, si atunci e firesc ca LAISHA sa fie o frumoasa.

Se pare ca cei ce urmaresc telenovela FORTA DESTINULUI sunt fascinati de modul in care LAISHA o interpreteaza pe diabolica MARIPAZ care lupta cu orice arme pentru a castiga dragostea barbatului ales.

Intrebata fiind intr-un talk-show cum a reusit sa fie o rea, LAISHA a spus ca asta face parte din transformarea fireasca a femeii, doar o actrita extraordinara poate sa interpreteze un rol total diferit de cum este ea in realitate.

laisha wilkins stiri wiki vedete blog
LAISHA WILKINS PEREZ este cu certitudine o actrita pe val.

Mai ales ca vorbim de MEXIC tara unde se produc telenovele pe banda rulanta si este o competitie acerba intre actrite. Nu este de ajuns sa fii atragatoare. Extrem de convingatoare a fost interpretarea unei asasine de profesie in MUJERAS ASASINAS.

Chiar daca este activa in telenovele interprtand roluri variate, LAISHA nu lasa deoparte talk-show-urile.
Din 2007 modereaza pentru TELEVISA la CANAL 4, talk-show-ul METROPOLIS.

Fie ca joaca in filme sau telenovele LAISHA munceste cu ravna si asta se vede. Telenovelistii o indragesc pe LAISHA. A jucat alaturi de OSVALDO RIOS un macho-man al telenovelelor. LAISHA WILKINS PEREZ este "o forta a destinului" atunci cand trebuie sa isi atinga scopul.

Daca va intereseaza jocul LAISHEI urmariti telenovela FORTA DESTINULUI.

FILMOGRAFIE LAISHA WILKINS PEREZ
LA FUERTZA DEL DESTINO-2011
CORAZON SALVAJE-2009
MUJERAS ASASINAS-2008
LA FEA MAS BELLA-2006-2007
LOS GRANDOS DE ACAPULCO
DON FRANCISCO PRESENTA-moderatoare de show
BAJO LA MISMA PIEL-2003
PRIMER AMOR A MIL PER HORA-2000-2002
LOCURA de AMOR-2000

Merita sa-i urmarim evolutia actritei mexicane LAISHAWILKINS PEREZ.
MAI POTI CITI