Andreea Cretulescu Biografia unei prezentatoare cu CV impresionant

Biografie pe scurt Andreea Cretulescu (FOTO):

Nume: Cretulescu
Prenume: Andreea
Data Nasterii: 01 ianuarie 1975
Locul Nasterii: Bucuresti
Nationalitate: Romana
Studii: Facultatea de Drept Bucuresti
Ocupatie: Reporter, Moderator TV
Domeniu de activitate: Media
Pasiuni: Oscar Wilde si... înghetata. 

andreea cretulescu blog vedeta realitatea tv
Andreea Cretulesc CV -ul unei realizatoare TV
 Andreea Cretulescu a debutat in presa romaneasca in anul 1993, ca reporter la Cronica romana

Apoi Andreea si-a continuat activitatea jurnalistica la ziarul Curierul national, dupa care a intrat in televiziune. 

Andreea Cretulescu a lucrat la posturile Tel 7abc, Antena 1 si Realitatea TV. 

In septembrie 2005  Andreea Cretulescu a venit la  Realitatea TV unde a realizat stiri, reportaje si campanii. 

Apoi, Andreea a moderat emisiunile "Deschide lumea", "Reporterii Realitatii", "Editorii Realitatii", "Fabrica", "Tu decizi" si "Realitatea te priveste". si "Realitatea la raport".

Andreea Cretulescu a fost mult timp reporter pe domeniul politic; stie aproape tot ce se poate sti despre parlament, partide politice, politicieni, etc. 

biografie andreea cretulescu vedete blog
A realizat mii de stiri si reportaje, multe dintre ele în exclusivitate. A facut sute de transmisiuni live. 

Dar a si participat la realizarea filmului “Primar vrea sa fie”.


Comentarii

 1. esti adorabila , andreea

  RăspundețiȘtergere
 2. la cum arata,ar trebui s-o keme andreea brunetescu

  RăspundețiȘtergere
 3. Stimata Doamna,sunt incintat si plin de speranta ca se va intimpla ceva bun in tara asta, urmarinduva emisiunile.Stiu ca nu se face primavara cu o floare,doua insa trebuie sa existe cineva care sa fie si de partea binelui.Va rog sa incercati sa indreptati citeva nedreptati majore din aceasta tara,cum ar fi:diferenata enorma intre virsta de pensionare a militarilor si cea a civililor,sunt 15 ani de la 50 la 65,mult prea mult,diferenta enorma intre salariul minim pe economie si cel maxim,care deasemeni este astronomica si nu in ultimul rind diferenta mare intre grija pentru salariatii bugetari si cei din mediul privat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Stimata Doamna , Cretulescu . imi place ce spuneti despre legea pensiilor , dar nu am auzit sa amintiti macar o data des pre otelari si despre trefilatori care au lucrat in grupa 1 , vad ca interesul dumneavoastra este numai pentru un anume tip de clasa muncitoare , am o pensie mica am lucrot in otelarie si vad ca nimeni nu discuta despre otelari , am iesit la pensie la 53 de ani si alti ies la pensie la 40 nu este corect si tot aceia sa beneficieze de majorari de pensie . ma numesc Chetan Gheorghe si sant di orasul Campia Turzii ,care este un oras mort dupa ce rusi au distrus combinatul. , multumesc daca cititi acest comentariu.

  RăspundețiȘtergere
 5. As fi vrut să o întrebați pe doamna ministru de ce anul acesta nu au dat in luna decembrie ajutorul acela de încălzire pentru veteran de război au așteptat să moară cât mai mulți dintre ei sa le fie rusine si așa si-au batut joc de ei

  RăspundețiȘtergere
 6. D.NĂ sunteți cea mai bună,păcat că nu sunteți imparțială,se observă o manipulare clară a mesajului dv.Nu dau exemple că știțif foarte bine la ce mă refer Înțeleg că aveți o linie trasată pe care trebuie să o urmați,dar veți rămâne marcată pt.activitatea dv la acest post și nu e numaip= părerea mea.Vă doresc succes!

  RăspundețiȘtergere
 7. nam ninic inpotriva, a tot ce faceti, am o dorinta, ma numesc Bran Dumitru pensionar limita de virsta, cu 14, ani gr. 2 si 16 ani gr.1 vreu sa stiu eu benefeciez de sporurile de gr. la litera g, pe decizia de recalc. scrie, stagiu complect de cotizareutlizat la determinarea punctajuluimediu anual 30 ani.atit scie oare eu primesc bani pt. grupe.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.