Jennifer Lawrence Shrader WIKI - The Hunger Games - Jocurile foamei (2012)

O scurta biografie despre vedeta din filmul The Hunger Games - Jocurile foamei (2012)

Jennifer Lawrence Shrader, nascuta la 15 august 1990 in Louisville, Kentucky, este o tanara acrita americana.

La varsta de 14 ani Jennifer Lawrence decide sa urmeze o cariera in actorie si isi convinge parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente.

Desi tanara nu a avut experienta in actorie, a primit multe laude de la agentia de casting pentru care a dat auditii.

Jennifer Lawrence a absolvit liceul doi ani mai devreme  pentru a incepe o cariera in actorie.

Vedeta a avut roluri principale in The Bill Engvall Show si in filme precum The Burning Plain si Winter's Bone, pentru care a primit aprecierii critice si o nominalizare Oscar pentru cea mai buna actrita.

Intr-un interviu recent, Jennifer Lawrence a declarat ca: "Nu îmi doresc sa fiu la fel de celebra ca si Kristen Stewart".

Si ca seria de filme "Jocurile foamei”, va avea un succes rasunator ca si seria "Saga Amurg”.


TRAILER FILME 2012 - "THE HUNGER GAMES"

Pe scurt despre subiectul filmului "Jocurile foamei". Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se întinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mâna de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic si sângeros - Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de lânga familiile lor si aruncati în lupta pe viata si pe moarte, televizata si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasa faimos, bogat si.bineinteles viu.
MAI POTI CITI