Designerul Maria Lucia Hohan drumul unei romance de top la Hollywood

 Maria Lucia HOHAN este designerul roman care a impresionat lumea buna din cetatea filmului incat  mai multe dive de la HOLLYWOOD au dorit si au si reusit sa poarte creatiile ei. Care sa fie secretul?

Ceea ce aflam de la toti oamenii de succes. Trebuie sa iti placa la nebunie ceea ce faci. Apoi 99% transpiratie si in fine acel 1% talent.

Nu stim daca Mariei i-a placut matematica dar cu siguranta a gasit echilibrul balantei intre munca pasiune sacrificiu si rezultatul atunci nu putea sa insemne decat succes.

Daca e greu sa devii o actrita cunoscuta si apreciata in America atunci asta se aplica pentru orice meserie. De acum MARIA LUCIA HOHAN a deschis usa spre faima.

Tine doar de perseverenta si inspiratia ei sa nu coboare stacheta. E ca si cum ea ar fi castigat un OSCAR al rochiilor.

Ce nu stim despre MARIA ca femeie? O adora pe LEELOO, personajul din  "THE FIFTH ELEMENT". Are si un mottofavorit care o indeamna sa nu inceteze sa viseze nicicand. Delicatetea la o femeie si devotamentul unui barbat i se par cele mai atragatoare calitati.

Maria LUCIA HOHAN se declara fericita si implinita mai ales dupa aparitia in viata sa si a sotului a fetitei AMBRA. Continua sa traiasca in Romania desi i-ar placea sa traiasca in FRANTA.

Este o femeie ce emana distinctie eleganta si frumusetea. Atat interioara cat si exterioara. De aceea femeile frumoase ii apreciaza creatiile.

La premiera de la Paris a filmului :ONE FOR THE MONEY" actrita KATHERINE HEIGL a imbracat o rochie crata de deseignerul MARIA LUCIA HOHAN.

Este o realizare uriasa profesionala a Mariei. Nu e putin lucru ca elita sa inceapa sa vorbeasca de tine si sa doreasca sa te cunoasca mai bine.

Acum cu faima creata toata lumea va dori sa aiba in garderoba cel putin o rochie creata de MARIA LUCIA HOHAN. Putem gasi mai multe informatii despre a noastra romanca vizitandu-i atelierul de creatie din Bucuresti .

Orice mireasa ar dori o rochie creata in atelierele MARIEI. Poate sunt mai scumpe dar stiti doar ca lucrurile frumoase si de calitate costa.

In orice caz MARIA LUCIA HOHAN este un designer care ne face mandri ca suntem romani. Speram ca MARIA sa mai stea in ROMANIA si sa nu dea glas dorintei de a pleca in sudul FRANTEI.

Pana atunci sa o admiram si sa o felicitam pentru succesele ei intr-un domeniu unde competia este dura. Numai profesionistii sunt bine primiti. E ca un club unde detine card doar cel ce dovedeste maiestria in domeniu.

MARIA LUCIA HOHAN ramane un nume in fashion. Cel putin acum dupa decernarea premilor OSCAR numele MARIEI este pe buzele tuturor.