Catrinel Menghia biografia unei vedete din Romania

WIKI pe scurt Catrinel Menghia

Domeniu Activitate: Modeling
Ocupatie:  Model
Data Nasterii Catrinel Menghia 1 Octombrie 1985
Zodia Ctarinel Menghia: Balanta
Tara Natala: Romania
Localitatea natala: Iasi
Inaltime Catrinel Menghia: 1,75m
Greutate: 52 kg
Dimensiuni: 89-59-89

Biografie Sentimentala Catrinel Menghia

Catrinel a fost descoperita la doar 16 de catre Liviu Ionescu, directorul celebrei agentii MRA.

Imediat dupa ce a devenit un model cunoscut,atat in Romania, cat si in Milano, Menghia il cunoaste pe Razvan Fodor, solistul celebrei formatii romanesti Krypton, cel ce ii devine, mai apoi, iubit

Catrinel Menghia avea 16 ani, iar Razvan Fodor 26.

Primul contract important a venit din partea firmei de lenjerie Emporio Armani, iar Catrinel a acceptat fara sa stea pe ganduri sa-l semneze, chiar daca acest lucru insemna sa il paraseasca pe Razvan si sa se mute la Milano.

Pe langa faptul ca a ajutat-o cand era singura, Armani este si cel care i-a "inlesnit" intalnirea cu cel care o va cere de sotie: Massimo Brambati.

Catrinel si Brambati s-au logodit la doar cateva luni dupa prima intalnire, in primavara lui 2005, iar nunta au facut-o in graba, petrecerea avand loc la celebrul Restaurant Bulgari din Milano.

In toamna lui 2011 Catrinel Menghia s-a despartit de fostul fotbalist italian cu care se casatorise in 2005, motivul principal fiind, se pare, gelozia excesiva a barbatului.

Menghia a decis sa puna capat povestii lor de iubire, principalul motiv fiind se pare gelozia excesiva si continua a italianului.
MAI POTI CITI