Cantareata BJORK si-a lansat videoclipul MOON, album BIOPHILIA - ce va fi lansat in toamna 2012

Numele real este BJORK GUOMUNDDOTTIR , pe scurt BJORK. 

S-a nascut la 27 noiembrie 1965 la REYJAVIK.

Genul muzical al cantaretei cuprine de la alternative rock, muzica electronica,ethereal wave, jazz, folk, alternative dance, avant garde, industrial si rave. In scoala generala BJORK a studiat pianul. CV-ul ei muzical te nauceste.

A fost premiata, albumele sale s-au vandut in mii si milioane de exemplare.

Micuta cantareata Bjork are o voce de zici ca nu s-a nascut pe pamant ci vine direct de la extraterestri. A jucat in filme si defileaza cu nonsalanta pe cat-wak.

BJORK Militeaza pentru protejarea mediului inconjurator, a lansat un proiect interesant in tara natala.

Gaseste timp si pentru actiuni de binefaceri iar dupa tsunami-ul din ASIA a lansat un proiet in care a implicat muzicienii din intreaga lume dar si fanii sai.

In toamna 2012 Bjork va lansa albumul BIOPHILIA  dar nu a mai avut rabdare si deja a intrat pe piata un videoclip intitulat MOON.

MOON , videoclipul a fost realizat de cantareta impreuna cu MM PARIS JAMES MERRY si INEZ & VINOOH cea care lucreaza si pentru LADY GAGA.

Dupa CRYSTALLINE, MOON are toate sansele sa cucereasca publicul . Cei careo apreciaza pe BJORK sunt un pic mai diferiti de restul fanilor altor cantareti sau trupe.

Pentru ca BJORK prin vocea si cantecele sale iti transmit o stare pe care nu poti sa o definesti clar. Ai impresia ca lumea nu mai este locuita dar natura si vocea asta au mai supravietuit.



BJORK este speciala si este bine ca nu si-a lasat numele tarat in scandaluri. Viata sa sentimentala e un mister. Dar mai bine sa incercam sa intelegem muzica asta sferica.
MAI POTI CITI