IOANA SUCU- wiki de femeie de afaceri

IOANA SUCU nu se considera o vedeta. Urmarindu-i parcursul prin viata , constatam ca este in primul rand fata cea mare a Cameliei Sucu, si a domnului Sucu.

Parintii au divortat, iar IOANA SUCU a ales sa ramana cu mama si sora sa. Are studii facute la Londra dar a ales sa faca performanta, aici, in Romania. Are o firma de organizare evenimente. Se numeste, nu va spun!

Va spun doar ca firma IOANEI se ocupa de organizarea de evenimente de lux. De ce de lux? Pentru ca IOANA a crescut intr-o familie care i-a permis sa faca tot ceea ce isi doreste.

IOANA SUCU nu isi petrece timpul liber prin cafenele sau cluburi. Tine mult la echipa sa si este cea mai buna si draguta sefa. II trateaza pe toti cu aceeasi atentie. Rezultatul este ca fiecare om din echipa IOANEI se simte special.

Si asa motivati fiind, IOANEI SUCU nu ii ramane decat sa culeaga roadele muncii ei. Succesul nu e permanent, IOANA stie asta.

Isi petrece fiecare sarbatoare a Craciunului impreuna cu CAMELIA -mama si CRISTINA- sora. Ce ar mai fi de spus?
Daca multe fete ar vedea in IOANA SUCU un model am fi mai linistiti. Si nu va grabiti sa spuneti ca daca ai bani poti face ce vrei.

IOANA SUCU a muncit pentru a avea rezultate. A te naste intr-o familie cu avere  poate fi deseori o povara.
Si cu siguranta banii nu iti aduc succesul. Trebuie sa muncesti tu pentru a-i face.

Si e de dorit sa faci exact ceea ce iti place. Pasiunea pentru munca ta te va duce pe culmile succesului. Cate fete ca IOANA SUCU avem in Romania?

Da ne place mai mult sa ii urmarim aventurile DANIELEI CRUDU. E mai facil si mai picant. Numai sa nu ni se faca rau de la atata sos picant.