Alba ca Zapada Gina Maican isi cauta piticii

Imaginatia de care a dat dovada un realizator TV ne starneste si noua un zambet daca ducem la capat exercitul de imaginatie propus.

Tanara cu nume cam de la sat calare pe un dromader. Realizatorul isi acuza colegii de breasla lipsiti de simtul umorului daca i-au putu propune tinerei de care va vorbesc sa pozeze in revista pentru barbati in chip de ALBA ca ZAPADA.

Si totusi "modela" GINA dar nu PISTOL ci GINA MAICAN a pozat in revista , a facut reclame si e mereu prezenta vie si colorata in viata mondena  din capitala.

GINA MAICAN e cunoscuta printre modelele din Bucuresti si isi castiga existenta pozand pe cat walk. Stie fata "SA VORBESTE".

Se decalra fana inraita a filmului "PE ARIPILE VANTULUI",e o femeie romantica si il are ca model pe  JASON STRATHAM. Bruneta cu ochi verzi, maninca, doarme isi verifica corespondenta si mailurile. In fiecare zi.

Se intalneste cu prietenele la cafea si apoi in cluburi. NU o putem acuza de"LIPSA" de JOB sau preocupari firesti pentru o femeie sigura de fericirea ei in fiecare clipa care se scurge.

Mai, GINA MAICAN, starnesti invidia, zau! Cine poate spune ca este o femeie fericita zilnic?

Nu putem decat sa ii dorim GINUTEI Maican sa isi gaseasca dragostea cat mai repede.

Concurenta e apriga si  acum apare o alta diva model gata sa fure energia din cardurile potentilor indragostiti  GINA , ai auzit de VIESPEA lui Ogica?

Da-i in fapt pe cei sapte pitici, ALBA ca ZAPADA! Sau sunt doar cativa piticuti din capusorul tau brunet?
MAI POTI CITI