Adele Laurie Blue, "WE ARE CRAZY ABOUT YOU" 6 premii de la GRAMMY

Britanica ADELE are numai 23 de ani. S-a nascut la 5 mai 1988, in TOTTENHAM Marea Britanie. Si-a revenit miraculos dupa o operatie recenta care a tinut-o departe de scena.

Adela si-a facut debutul in 2008, iar albumul s-a numit simplu "19". In 2009 castiga trofeele pentru BEST NEW ARTIST si BEST FEMALE POP VOCAL PERFORMANCE.

Insusi premierul Marii Britanii, GORDON BROWN, a felicitat-o si a numit-o "luminita de la capatul tunelului, intr-o societate tulburata din punct de vedere financiar."

ADELE LAURIE BLUE ADKINS , pe scurt cantareata ADELE. Esti atat de speciala, esti expresiva si ai o voce  de inger. Asa "grasa" cum te-a numit Karl Lagerfeld, tu mergi pe drumul tau.

Ai dovedit pe deplin acest lucru, la decernarea Premiilor GRAMMY 2012. ADELE LAURIE BLUE a plecat acasa cu 6 premii. Nici mai mult , nici ai putin.

"ROLLING IN THE DEEP" a fost declarat castigator. La acest album Adele imparte trofeul cu PAUL EPWORTH, si el compozitor.

"21" ultimul album al artistei ADELE  a stationat mai bine de 16 saptamani in prima pozitie a titratului top BILBOARD 200. Acest top se realizeaza pe baza vanzarilor de albume in USA.

"SOMEONE LIKE YOU" este cea mai aleasa melodie de dragoste si cea mai populara. Versurile cantecelor ADELEI au o profunzime care ne face sa vibram. Stim ca numai artistii adevarati reusesc acest lucru.

FOUND MYSELF TODAY
SINGING OUT YOUR NAME,
YOU SAID I M CRAZY,
IF I AM CRAZY
I AM CRAZY FOR YOU

SAU ce ar putea fi mai  duios si nebunesc decat? "Cicatricile dragostei tale, imi aminteste de noi?"
THE SCARS OF YOUR LOVE< REMIND ME OF US?

ADELE LAURIE BLUE si-a gasit jumatatea si  putem spune ca  SIMION KONECKI de 36 de ani , iubitul artistei este un barbat  extrem de norocos. ADELE SI SIMION sunt in cautarea unui cuibusor al dragostei. Ne bucuram si trebuie sa recunoastem ca o femeie si o artista ca ADELE merita sa fie fericita.

Pe plan profesional totul este bine, e numai succes. Speram ca faima sa nu o copleseasca si ADELE sa devina din ce in mai buna. Va vine a crede  ca aceasta "privighetoare" are numai 23 de ani?


E clar , talentul nu tine cont de varsta. Sincere felicitari, ADELE!