PERSONAJE IUBIRI SECRETE - EPISOADE PRIMA TV


Lista cu personajele din prima reality-telenovela difuzata in premiera de PRIMA TV

Iubiri secrete Valeria Maris este unica fiica a lui Eugen, o femeie dispusa sa faca sacrificii pentru unitatea familiei. Aceasta a trebuit sa inchida ochii de multe ori, in fata unor presupuse infidelitati ale sotului pentru a nu-si distruge casnicia. Totusi, cand e cazul, femeia stie sa ridice tonul, fiind o adevarata scandalagioaca uneori.


Iubiri secrete Eugen Maris are in jur de 65 de ani si este vaduv. Provenit dintr-o familie cu origini burgheze, batranul a mostenit dupa revolutie mai multe cladiri si a devenit peste noapte bogat. Acum toti membrii familiei sunt alaturi de el, sperand ca intr-o zi vor primi o frumoasa mostenire.

Personajul Eugen este un tip haios, pus pe poante, optimist dar in egala masura, intelept.


Iubiri secrete Mircea Maris are  45 de ani si este sotul Valeriei. Mircea iubeste la fel de mult femeile si aventurile, ca socrul sau, desi e casatorit si are doi fii. Pe Valeria n-o mai iubeste demult, dar nu indrazneste sa-i spuna acest lucru, pentru ca asta ar insemna sa-si ia adio de la averea lui Eugen.

Mircea este avocat si are o firma de avocatura pe care si-a construit-o cu ajutorul banilor de la socru.


Iubiri secrete Andrei Maris e fiul cel mare al lui Mircea si al Valeriei. Tanarul are 23 de ani, a terminat ca tatal sau facultatea de drept si e un tip serios si constiincios. El n-a mostenit gena de afemeiat de la tata sau bunic, avand doar o iubita, pe Maria, pe care o iubeste enorm.

Iubiri secrete Radu Maris este fiul mai mic al lui Mircea si al Valeriei. Tanarul are 22 de ani si este foarte diferit de fratele sau. Isi petrece cea mai mare parte din timp, prin oras, prin cluburi, insotit de fete care nu vor altceva decat sa profite de banii lui. De asemenea, tanarul are o mare pasiune pentru cursele ilegale de masini si a avut antecedente legate de consumul de droguri.


Iubiri secrete Delia Dragnea are 21 de ani si este actuala iubita a lui Radu. Delia traieste o viata frumoasa, pe banii iubitului ei. Aceasta este si impreuna cu Madalin, pe care insa il iubeste cu adevarat si pe care il intretine din banii de la Radu.


Iubiri secrete Maria Anghel are 24 de ani sieste iubita lui Andrei. Cei doi sunt impreuna de 3 ani si traiesc o frumoasa si romantica poveste de dragoste. In primele episoade, cei doi hotarasc sa se casatoreasca.

Iubiri secrete Anda Popescu este verisoara Mariei. Femeia are 26 de ani si se ocupa de recuperare. Maria o recomanda pe Anda lui Eugen, care o angajeaza pe femeie sa aiba grija de el din cand in cand. Eugen prinde drag de Anda pe parcursul povestii si incepe sa o curteze.

Anda provine dintr-o familie saraca din Onesti si a venit la Bucuresti plina de ambitie, dornica sa castige bani repede si usor. Pe parcursul serialului Anda va avea o evolutie spectaculoasa: de la fata simpla din provincie va ajunge femeia care va domina casa familiei Maris.

Iubiri secrete Cornelia Anghel este mama Mariei si matusa lui Andrei. Aceasta si-a crescut singura fiica, pentru ca tatal fetei a parasit-o inca din tinerete. Cornelia este contabila si e o femeie linistita si inteleapta. Se bucura ca fiica ei se va casatori.

Iubiri secrete Geta Duta are 50 de ani si este menajera familiei Maris. Este o femeie muncitoare si fidela. Se intelege excelent cu Eugen.

Iubiri secrete Aurel Duta este instalator si este sotul Getei. Barbatul mai vine uneori in casa familiei Maris pentru a repara cate ceva. La un moment dat, pe parcursul serialului, va avea o mica aventura cu Valeria care va fi satula de infidelitatile sotului.

Iubiri secrete Madalin Duta este fiul Getei si al lui Aurel. S-a ocupat cu tot felul de escrocherii si a petrecut sase luni dupa gratii.

Dupa ce iese din puscarie, Geta spera ca fiul ei s-a facut baiat bun si il recomanda familiei Maris, sa-l angajeze ca sofer. Madalin este angajat, dar face numai treburi murdare prin casa: santajeaza, ameninta si incearca sa puna mana pe averea lui Eugen.

Iubiri secrete Laura Condrea este amanta secreta a lui Mircea. Cei doi sunt impreuna de 7 ani, dar au resuit sa-si tina relatia departe de ochii tuturor. Femeia lucreaza la barbat la firma si cei doi se vad in fiecare zi. Laura si Mircea au impreuna si o fetita de 6 ani.

Iubiri secrete Alexandra Condrea este fata Laurei si a lui Mircea, in varsta de 6 ani. Fetita este suparata ca tatal ei nu sta cu ea si este mai tot timpul plecat.