Mihai Nesu si Lectia sa de viata

"Oamenii imi mentin surisul si imi umplu viata". Asa a spus Mihai Nesu in recent conferinta de presa prilejuita cu ocazia inaugurarii fundatiei ce ii va purta numele.

Fundatie ce va avea ca destinatie ajutorarea persoanelor cu handicap.

Vreau ca aceasta fundatie sa ajute oamenii care se confrunta cu acelesi probleme ca ale mele, vreau ca ca ei sa se poata integra mai departe in viata. I

ti mai gasesti cuvintele tu romane ce esti incarcat de povara vietii si a rutinei zilnice?

Acest lucru nu ar fi fost posibil in Romania ,in timp ce in Olanda e un lucru obisnuit. Este normal sa ajuti sportivii, si sa ii onorezi nu numai cu apercieri verbale.

In culise inainte de a intra in conferinta de presa jurnalistii au lacrimat.

Dar Mihaita al nostru poreclit "Bichon-ul" a ramas dirz!

Un om si un sportiv de o rara sensibilitate si omenie. Un barbat adevarat desi este atat de tinar.

Sa vrei sa mergi mai departe si in ciuda faptului ca nu vei mai juca fotbal sa vrei sa ajuti si alti oameni este ceva mai presus de admirabil.

Mihai Nesu sa ai parte de sanatate si sa nu iti pierzi speranta niciodata!

Sper ca in romania au mai ramas oameni de omenie care sa arate nu numai compasiune fata de semenii greu incercati de soarta dar sa si invete sa faca voluntariat, sa fie activi si veseli.

 Sa apreciem viata cit suntem sanatosi dar sa invatam ca viata este atit de frumoasa incat merita sa luptam pentru idealurile noaste indiferent de vremurile pe care le traversam si le vom mai traversa.


MAI POTI CITI