Laurentiu Cazan si doua femei insarcinate ce pozeaza in "victime"

Laurentiu Cazan si un "cancan" cu iz de poveste de telenovela.

La inceputul lunii februarie 2011, Claudia Vocila declara in direct la Antena 1 ca interpretul hit-ului "Say Something", Laurentiu Cazan, a lasat-o insarcinata in 1999, cand ea avea doar 17 ani.

"In 1999 am ramas insarcinata, la nunta lui Alin Oprea. I-am spus lui Laurentiu cand eram in luna a 3-a si a disparut din viata mea. Avea o garsoniera in Ploiesti si am avut o relatie pe care nu vrea sa o recunoasca. Nu e destul de barbat incat sa recunoasca. Nu am vrut decat sa faca test de paternitate. Daca vroiam sa ii fac rau puteam, pentru ca am ramas insarcinata minora", si-a inceput povestea Claudia.

Insa telenovela continua si mai palpitant.

Povestea cu Claudia Vocila a fost ingropata, insa astazi, o noua aventura din viata artistului, consumata tot in urma cu 12 ani, este dezgropata: Laurentiu Cazan ar avea si o fetita nelegitima.

Mama este o rusoaica stabilita in Olanda, pe care cantaretul ar fi lasat-o insarcinata la doar 5 luni dupa ce i-a conceput un copil si Claudiei Vocila.

Natasa, femeia care afirma ca a ramas însarcinata cu artistul, era casatorita atunci când a început relatia cu Laurentiu Cazan. "Mi-a spus ca nu stie al cui e copilul", a relatat ea. Rusoaica stia vag de situatia cântaretului: "Un prieten mi-a spus ca el a declarat ca femeia cealalta încerca sa scoata bani de la el".

Telenovela in adevaratul sens al cuvantului.

WIKI PE SCURT LAURENTIU CAZAN

Laurentiu Cazan (nascut pe 28 decembrie 1957, Buzau) este un multiinstrumentist (vioara, pian, chitara, muzicuta, percutie), compozitor, textier, solist vocal si orchestrator român din Buzau.

Dintre cele mai cunoscute piese interpretate de Laurentiu Cazan pot fi enumerate:

 1.     Say Something
 2.     Uita tristetea
 3.     Sunetul ploii
 4.     Numai muzica
 5.     Pescarusul
 6.     Te caut
 7.     Survive
 8.     Sinceritate
 9.     Aud un strigat
 10.     The Winner
 11.     Running and crying.


Say Something Laurentiu Cazan YouTube
MAI POTI CITI