Wiki Iulia Sălăgean biografie, vârstă, iubit, copil. Cum arăta înainte de operații

Descoperă cine este Iulia Sălăgean ce biografie are, informații despre divorț, șot și iubit și cum arăta înainte de operațiile estetice

Conform wiki-ului personal Iulia Sălăgean (de profesie makeup artist), este fosta soție a lui Alex Bodi împreună cu care o fetiță pe nume Selena.

La începutul relației, Iulia și Alex Bodi doi locuiau în Germania, țara unde blonda a stat o bună perioadă de timp. 

Deși finalul relației dintre cei doi s-a lăsat cu scandal, cei doi încearcă să păstreze o relație cât se poate de bună, pentru fiica lor.  În anul 2018, Iulia a depus plângere împotriva afaceristului, acuzându-l de violență. 

Iulia Sălăgean data nasterii inaltime copil iubit

Născută în zodia Leu, Iulia Sălăgean a avut anul acesta parte de o zi de naștere foarte frumoasă. Aceasta a povestit că a avut câte puțin din toate, iar surprizele nu au lipsit din meniu!!!

Iulia Sălăgean a preferat să își țină viața sentimentală departe de ochii lumii, dar și de rețelele de socializare. 

Deși a mai fost postat fotografii alături de bărbați misterioși, aceasta a declarat că cei alături de care s-a afișat îi erau prieteni și nu iubiți. Lucru valabil și în cazul omului de afaceri Flavius Nedelea.

Pe pagina sa de socializare, Iulia Sălăgean a fost întrebată dacă are operații estetice. Vedeta a a mărturisit că are implant mamar, dar și-a făcut și o rinoplastie. Și... nu căutați poze cu Iulia Sălăgean înainte de operațiile estetice, ori nu există ori au fost șterse!

În ceea ce privește corpul său, Iulia Sălăgean are mare grijă să arate mereu bine, astfel că merge la sală de multe ori pe săptămână, se antrenează din greu și încearcă pe cât posibil să aibă o alimentație cât mai sănătoasă.

De cund Iulia Sălăgean a acceptat o participare în gala RXF. Iulia vrea să se lupte-n cușcă indiferent de cine-i va fi adversară, chiar dacă anul trecut susținea sus și tare că numai cu Bianca Drăgușanu va păși în ring!!!
MAI POTI CITI