Wiki Ioana Chișiu. Biografie: vârstă, înălțime, noul iubit, divorț

Cine este Ioana Chișiu, care este wiki-ul său personal, care e data nașterii, ce vârstă are și cine e noul iubit pe care îl are după ce a rămas singură după divorț

Una dintre cele mai apreciate vloggerițe, Ioana Chișiu a preferat mereu să fie discretă atunci când vine vorba de viața de familie și puține sunt momentele în care s-a afișat alături de familia ei. 

Despre data nașterii și vârsta Ioanei Chișiu știm doar că aceasta este născută pe 29 octombrie, deci este o reprezentată a zodiei SCORPION. Iar despre înălțime, părerile sunt împărțite, așa că nu vom specula!

Ioana Chisiu s-a nascut si a crescut in Simleu-Silvaniei in Romania. A absolvit Facultatea de Științe Economice Bolyai (finanțe-bănci) și a obținut o diplomă de master în Contabilitate și Audit.

wiki biografia ioana chisiu varsta copii noul iubit

Ioana Chisiu este o perfecționistă și când vine vorba de familie - familia ei este pe primul loc și mărturisește că ar renunța la tot pentru familia ei. 

Practic, fostul soț pe nume Nick Chișiu și fiicele ei au fost și unul dintre motivele pentru care ea a rămas să continue să facă vlog, fără să încerce să se angajeze, la sfârșitul concediului de maternitate.

Însă nu tot timpul viața e roz... În 2022, Ioana Chișiu a devenit o femeie singură, ea și iubitul său au decis că e timpul să se separe și fiecare să meargă pe un drum diferit în viață. Deși aveau planuri de viitor, cei doi și-au dat seama că își doresc altceva, așa că au stabilit de comun acord să se despartă.

Chiar dacă au ales să pună stop relației, Ioana Chisiu și fostul soț au continuat să lucreze la afacerile pe care le au împreună și desigur pentru binele celor 2 fete pe nume Raisa și Maia pe care le au împreună. 

Ioana a mărturisit că au rămas prieteni și că a ajuns la vârsta la care poate pune punct unei relații într-un mod cât se poate de frumos.

Ca să se mențină în formă, Ioana Chișiu și-a stabilit reguli clare în ceea ce privește dieta zilnică. 

Nu consumă deloc dulciuri și evită zaharul de fiecare dată. Este o mare devoratoare de carbohidrați, dar dacă într-o zi mănâncă, de exemplu o porție de paste, următoarea zi nu mai consumă același lucru.
MAI POTI CITI