TOP cele mai bune Parfumuri Dulci Orientale care se poarta iarna

Dacă ești o iubitoare de parfumuri dulci orientale, probabil că știi cât de greu este să găsești unul care să se potrivească sezonului rece. 

Parfumurile dulci orientale sunt de obicei asociate cu vara, când notele lor exotice și senzuale se amestecă perfect cu atmosfera caldă și plină de viață. 

Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la ele iarna, ci doar să știi cum să le alegi pe cele mai potrivite pentru vremea rece.

În acest articol de blog de fashion, îți voi prezenta cele mai bune parfumuri dulci orientale care se pot purta iarna, fără să fie prea grele sau prea puternice. 

Aceste parfumuri au în compoziția lor note calde și bogate, precum vanilie, caramel, ambră, patchouli, oud sau lemn de santal, care îți vor încălzi simțurile și îți vor oferi o aură misterioasă și seducătoare.

Iată care sunt după părerea clientelor cele mai bune parfumuri dulci orientale pentru iarnă:

- La Vie Est Belle de Lancôme: un parfum iconic, care exprimă bucuria de a trăi și optimismul. 

pareri forum lancome-la-vie-est-belle-eau-de-parfum-original-pentru-femei


Are note de vârf de pere și coacăze negre, note de mijloc de iris, iasomie și flori de portocal, și note de bază de pralină, vanilie și patchouli. 

Este un parfum dulce, dar nu dulceag, care îți va aduce zâmbetul pe buze.

- Black Opium de Yves Saint Laurent: un parfum provocator și captivant, care combină notele dulci de cafea și vanilie cu cele florale de iasomie și tuberoză. Are și note orientale de patchouli, cedru și lemn de santal, care îi conferă profunzime și eleganță. Este un parfum intens și senzual, perfect pentru serile friguroase.

- Alien de Thierry Mugler: un parfum extraterestru, care te transpune într-o lume fantastică. Are o singură notă florală de iasomie sambac, care este amplificată de notele lemnoase de cashmeran și ambrate de ambra albă. Este un parfum dulce-oriental, care îți va atrage toate privirile.

- Mon Guerlain de Guerlain: un parfum sofisticat și feminin, care celebrează femeia puternică și liberă. Are note de vârf de lavandă și bergamotă, note de mijloc de iasomie sambac și iris, și note de bază de vanilie tahitiană, lemn de santal australian și cumarină. Este un parfum dulce-floral-lemnos, care îți va îmbrățișa pielea cu delicatețe.

- Si Passione de Giorgio Armani: un parfum vibrant și pasional, care exprimă dragostea și dorința. Are note de vârf de piper roz și coacăze negre, note de mijloc de trandafir și iasomie, și note de bază de cedru, vanilie și patchouli. Este un parfum dulce-fructat-floral, care îți va aprinde inima.
MAI POTI CITI