TEMATICA de CRACIUN la Brașov CLASIC și ELEGANT sărbători magice in centru si in cartierele orașului

ILUMINATUL FESTIV SI MULTE ALTE SURPRIZE sub tematica de CRACIUN 2023. Pentru toti din 30 noiembrie 2023 cand se vor aprinde LUMINILE CRACIUNULUI.

VA FI CLASIC SI ELEGANT. Cu multe lumini 1, 2 milioane de luminite care vor bucura sufletele turistilor si pe cele a brasovenilor.

Pe langa iluminatul cladirilor care au fost anul trecut a venit vremea si a altor cladiri emblematice.

PRIMARUL ALEN COLIBAN vrea sa transforme ORASUL BRASOV intr-un taram magic.

Primaria va amenaja in centrul orașului BRAZI CU LED nu doar in centru dar si in cartierele ORASULUI, IN PARCURI SI IN SPATIILE DE JOACA.

pareri targul de craciun brasov 2023

Atenție brașoveni IN TOATE CARTIERELE VOR FI IMPODOBITI brazi inalti DE CEL PUTIN 6M SI CU O LATIME DE 3,5m.

Urmează SA FIE LUMINATE: CALEA BUCURESTI, CALEA MIHAIL KOGALNICEANU, str, IULIU MANIU, B-dul GRIVITA, BLOC 15 NOIEMBRIE, str. 13 DECEMBRIE, B-DUL VIXTORIEI ,B -DUL GARII, , str. TEI, B-ul LIVEZII,, in statiunea POIANA BRASOV, si in parcurile Orașului,

CALEA POIENII, ZONA DUPA ZIDURI, CENTRUL CIVIC, aleea TIBERIU BREDICEANU, CENTRUL CIVIC, str. APOLONIA, SF IOAN, URANUS, valea CERBULUI, BRIZEI.

Daca am uitat sa mentionez strazi scuzele mele dar va asigur ca e nevoie de voi OAMENI BUNI sa fiti in BRASOV in zile magice de CRACIUN.

Evident ca cei cu dare de mana deja si-au rezervat locuri in hoteluri si restaurante.

Si chiar daca nu aveți bani de sarbatori sa le petreceti in orașul BRASOV poate MOS CRACIUN va va dărui o zi de admirat CENTRUL cu brazii si luminite care va vor entuziasma.

Veți gasi si de-ale gurii o pizza, mancare traditionala, covrigi si faimoasa inghetata tradiționala. Poate va ninge si un pic.

DACA s-au interzis terasele sa puteți sa admirati atmosfera feerica atunci ce sa zic ?
Ramaneti NEMANCATI.

Primarul a spus ca pentru a face economie va reduce iluminatul festiv pe marile bulevarde sau luminile vor arde cu mai putina intensitate. Asta pe timpul noptii.

In condițiile in care cele mai multe primarii NU AU BANI si AU RENUNTAT la impodobitul festiv cu măcar niște lumini este de admirat ca primarul BRASOVULUI a gasit bani pentru sarbatori pentru a aduce lumina in sufletele oamenilor.

Era culmea ca ditai orașul ca BRASOV sa fie pustiu sa nu aiba BRAZI si LUMINI.

Așteptăm sa vedem ce se intampla si in celelatle orase ale tarii mai ales in CRAIOVA oras premiant in 2022 pentru CEL MAI FRUMOS BRAD.

Sper ca in gradinite, parintii sa faca eforturi pentru serbarea de CRACIUN.

Ati simtit ceva atat de coplșesitor ca lumina din ochii unui copilas langa brad si atunci cand primeste un cadou?

Ne vom aminti poate si de copiii care NU AU de niciunele. Inca exista COPII in ROMANIA care nu au avut niciodată un bradut cu globuri nu au mancat portocale si nu au simțit afecțiunea părințiilor.

Si toate astea lasa urme adanci in sufletele copiilor si a adulților mai tarziu.

Suna cliseistic si tot din cauza unor oameni se intampla lucrurile astea dar sa nu uitam SA FIM MAI GENEROSI si sa ne stapanim pornirile nervoase.

HAIDETI SA NE BUCURAM DE SARBATORI si daca totul s-a scumpit in inimi vom gasi BUCURIA pe care sa o împărțim cu altii.

HAPPY CHRISTMAS TO ALL! NU ratati o vizita in orasul BRASOV de sarbatori!
MAI POTI CITI