Semnificație VIS cu flutur roșu, negru, alb, galben sau în multe culori

Ce însemnă că ai visat fluturi colorați în roșu, negru, alb, galben, pestriț

Indiferent de modul în care cărțile de vis nu sunt de acord cu privire la motivul pentru care apar fluturi colorați în vise, toți sunt de acord asupra unui singur lucru: descrierea fluturelui pe care l-ați văzut în vis determină în mod direct natura evenimentului care vă așteaptă

Interpretarea culorii fluturilor din vis

Un fluture roșu vorbește despre o viață intimă strălucitoare și bogată. Relațiile se pot dezvolta de la o dragoste pasională la o căsnicie puternică și lungă. 

Prin urmare, dacă acum ești într-o relație, aruncă o privire mai atentă la partenerul tău, poate că ți-ai întâlnit deja destinul.

ce înseamnă daca am visat un fluture negru

Un fluture negru este o reflectare a stării de spirit a sufletului tău. Dacă ai visat un fluture negru, înseamnă că sufletul tău este chinuit de gânduri rele și de dispoziții sumbre. 

Cel mai probabil, te miști în direcția greșită și în mod subconștient o înțelegi. Fă-ți timp să meditezi, să-ți limitezi vizionarea televizorului și să citești numai literatură de înaltă calitate. Veți observa imediat schimbări în bine.

Interpretările unui vis cu un fluture alb variază. Unele cărți de vis susțin că aceasta vorbește despre purificarea sufletului și creșterea personală. Alții susțin că un fluture alb într-un vis este un prevestitor al unei boli, cauza căreia o vei da vina pe o altă persoană.

Galbenul a fost întotdeauna considerat culoarea separării. Din păcate, fluturele galben nu a făcut excepție. 

A avea un astfel de vis înseamnă să te aștepți la vești triste în realitate; cel mai probabil, va fi o știre despre despărțirea de persoana iubită.

• Dacă aripile fluturelui tău într-un vis au fost pictate în mai multe culori strălucitoare simultan, asta indică faptul că te așteaptă o aventură amoroasă, care va fi amintită pentru întâlniri strălucitoare și sentimente autentice. 

Prin urmare, nu ar trebui să respingeți imediat pețitorii neaștepți, aruncați o privire mai atentă, poate mai târziu veți regreta refuzul dvs. 

Dar nu ar trebui să luați această interpretare prea literal; abordați luarea deciziilor cu capul rece.

ATENȚIE! Dacă într-un vis ucizi un fluture, atunci cartea de vis tălmăcește acest vis prin evenimente neplăcute care cel mai probabil vor fi asociate cu prietenii tăi. 

Încercați să vă protejați de influența exterioară pentru o perioadă, consultați-vă numai cu acele persoane în care puteți avea încredere cu siguranță.
MAI POTI CITI