Sebastián Martínez biografie, vârstă, înălțime, iubită. seriale

Wiki Sebastian Martínez: data nașterii, înălțime și greutate, studii, familie, iubită, roluri în seriale


Sebastian Martínez (zodia Capricorn) s-a născut pe 7 ianuarie 1983 în Medellín, Columbia, într-o familie înstărită și și-a petrecut o mare parte a copilăriei împreună cu membrii familiei și rudele sale. 

Și-a terminat studiile de bază în Medellín la o școală locală și a mers la o universitate reputată pentru a obține licența în arte și teatru. În același timp, a crescut afecțiunea pentru cinema și a ales să urmeze o carieră în același domeniu.

Înălțimea lui Sebastián Martínez este de aproximativ 1,77 m și greutatea de aproximativ 84 kg.

Sebastián Martinez wiki biografie varsta înălțime iubita roluri

Sebastián este unul dintre cei mai bogați actori TV din Chile. Conform analizei noastre, Wikipedia, Forbes & Business Insider, valoarea netă a lui Sebastián Martínez este de 5 milioane de dolari.

În 2000, Sebastian a debutat la TV în rolul lui Santiago Gallego Sánchez într-un serial TV de familie, intitulat „Padres e Hijos”. 

A primit recenzii mixte din partea publicului, precum și a criticilor. 

În 2005, el a câștigat faima mondială ca actor datorită performanței sale remarcabile ca Ignacio Bueno, alias Nacho, într-un serial dramă intitulat „Juegos prohibidos”.

Sebastian Martínez a impresionat cu rolul lui Zacarías Cienfuegos din serialul dramatic “Bănuiala inimii” (“Pálpito”), de la Netflix. 

Sebastián are 40 de ani, iar pe micile noastre ecrane a mai apărut în telenovelele “Frumoasa și bestiile” și „Până ce banii ne vor despărți”. 

Sebastian Martínez a obținut până în prezent 7 trofee “TvyNovelas” și un premiu la “Premiile Produ” din 2022 pentru rolul din “Bănuiala inimii”. 

Sebastian are de peste 15 ani o relație frumoasă cu actrița și prezentatoarea Kathy Sáenz, care este cu 11 ani mai mare decât el. 

Sebastian și Kathy Sáenz au un băiat adolescent, pe Amador, și cresc împreună cele două fiice ale lui Kathy dintr-un fost mariaj.

În România îl puteți vedea pe Sebastián Martínez în telenovela columbiană “Dorințe împlinite” (“Pa' Quererte”) difuzată de Acasă Gold TV.
MAI POTI CITI