Păreri parfum Guerlain L'Art et La Matiere Rose Centifolia Extrait 1, miros, persistență, replică

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca noul Guerlain L'Art et La Matiere Rose Centifolia Extrait 1 este un parfum foarte plăcut și original, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum prea intens, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Guerlain L'Art et La Matiere Rose Centifolia Extrait 1 are un miros echilibrat perfect între rafinament, seducție și originalitate. 

La final de 2023, Guerlain lansează un nou parfum, Rose Centifolia Extrait 1, ca parte a noii colecții Guerlain L' Art et la Matière Les Extraits Signature 2023. 

Dezvăluie trandafirul în expresia sa olfactivă cea mai perfectă de la Guerlain , demonstrând puterea sa de neegalat.


Prin această creație, parfumerii Guerlain pun în lumină intensitatea reginei florilor, subliniind fațetele picante și miere inerente absolutului de trandafir și evidențiind-le cu urme de tămâie și paciuli intens.

1 este numărul de aur al trandafirului Guerlain . Din prima zi, Guerlain a obținut trandafiri Centifolia , cunoscuți și sub numele de trandafiri de mai, din Grasse, Franța. 

Acest soi local de trandafiri, caracterizat prin nuanțe bogate de fructe, este un element important al moștenirii parfumurilor Guerlain .

Guerlain L'Art & La Matiere Rose Centifolia Extrait 1  este un parfum floral pentru femei și bărbați, romantic și înălțător, evidențiat printr-un buchet aromat de tonuri calde de condiment, balsamic și citrice, precum și subtonuri mai moi proaspete, fructate și dulci. 

Se deschide cu note de vârf rășinoase de tămâie, care se combină cu trandafirul de mai într-o inimă florală, urmate de o bază profundă, lemnoasă de paciuli.
MAI POTI CITI