Pareri parfum Creed Absolu Aventus - note de vetiver haitian și patchouli care te seduc

Casa britanică de parfumuri Creed a lansat o nouă versiune în ediție limitată a principalului hit al mărcii - parfumul pentru bărbați Aventus despre care vom incerca sa ne facem o parere cat mai obiectiva.

Noul parfum barbatesc se numește Absolu Aventus. Revizuirea noastră analitică detaliată este dedicată parfumului Aventus, care a primit deja statutul de cult pe multe forumuri .


Absolu Aventus este un parfum care combină energia revigorantă a grapefruit-ului și ananasului, completată de note de vetiver haitian și patchouli, creând echilibrul perfect al notelor lemnoase și fructate. 

Dezlănțuiți-vă simțurile cu ediția limitată Absolu Aventus, noul parfum îmbătător de la Creed.

Această capodopera unică aduce energie citrice prin note de grapefruit proaspăt; În centrul parfumului, notele lemnoase rafinate de vetiver haitian adaugă o margine fumurie compoziției, adăugând profunzime și straturi notelor cheie de ananas și paciuli. 

Absolu Aventus este o interpretare vibrantă a parfumului iconic și este conceput pentru a fi o experiență olfactivă de neuitat pentru adevărații cunoscători”, într-un comunicat de presă al mărcii.

Parfumul Absolu Aventus este lansat într-o sticlă neagră cu sigla mărcii într-un volum de 75 ml. Costul său pe site-ul oficial este de 549 dolari.

WIKI: Casa engleză de parfumuri Creed a fost deschisă în 1760 de James Henry Creed. Parfumurile sale au devenit favorite printre regalitatea din acea vreme, dar nu există dovezi documentare în acest sens. 

Istoria modernă a mărcii a început în a doua jumătate a secolului al XX-lea, când moștenitorul familiei, Olivier Creed, a devenit șeful mărcii. https://aromo.ru/news/new/creed-absolu-aventus-m-bolshe_-chem-prosto-flanker/
MAI POTI CITI