Modele de Scrisori către Moș Crăciun. Compuneri gramaticale care se pot trimite

Pentru toți cei care caută să afle mai multe despre scrisoare către moșul model, scrisoare pentru moș crăciun grădiniță, scrisoare gramaticala către moș crăciun iată două compuneri pe care le pot trimite mosului ca și scrisoare, iar el cu siguranță le va citi și le va îndeplini dorințele sincere!!!

Model 1 de scrisoare compunere pentru Moș Crăciun


Dragă Moș Crăciun,

Mă numesc [Numele Tău] și am șapte ani. Cu sufletul plin de nerăbdare, îți scriu această scrisoare pentru a-ți povesti cât de mult înseamnă pentru mine să primesc cadouri în această minunată zi de Crăciun. Sper că vei avea un pic de timp pentru a citi cu dragoste cuvintele unui copil entuziasmat.

În acest an, am încercat cu adevărat să fiu un copil bun. Am ascultat de părinții mei și am încercat să îi ajut pe ceilalți copii când au avut nevoie. Am învățat să împart și să fiu prietenos cu toți colegii mei. Am învățat că nu trebuie să fiu perfect, ci trebuie doar să încerc mereu să fac binele și să fiu bun cu cei din jurul meu.

model compunere gramaticala scrisoare catre mos craciun

Am învățat și multe lucruri la școală. Îmi place să învăț despre lumea înconjurătoare și despre oamenii din trecut. Îmi doresc să continui să învăț și să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Cu ajutorul cadourilor tale, aș putea să îmi dezvolt pasiunile și să învăț lucruri noi și interesante.

De asemenea, am fost foarte grijuliu cu animalele și natura în acest an. Am învățat să îngrijesc de plante și să respect toate ființele vii din jurul meu. Îmi doresc să continui să învăț despre mediul înconjurător și să contribui la protejarea planetei noastre.

Moșule, vreau să-ți promit că îmi voi păstra dragostea și respectul pentru lumea din jur și că îmi voi folosi cadourile pentru a aduce bucurie și fericire celor din jurul meu. Sunt recunoscător pentru tot ceea ce am și pentru ocazia de a trăi într-o lume minunată. Sper că vei considera că merit să primesc puțină magie de Crăciun în acest an.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și pentru bucuria pe care o aduci în casele noastre în fiecare an. Cu multă dragoste și nerăbdare, îți urez un Crăciun fericit și un An Nou plin de bucurie și prosperitate!

Cu dragoste și recunoștință,

[Numele Tău]

Model 2 de scrisoare compunere pentru Moș Crăciun


Dragă Moș Crăciun,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune de ce merit să primesc cadouri de la tine anul acesta. Sper că ești bine și că te pregătești pentru noaptea magică în care vei aduce bucurie multor copii.

Eu am fost un copil cuminte și harnic tot anul. Am ascultat de părinți și de profesori, am învățat bine la școală, am făcut temele la timp și am participat la activități extrașcolare. Am fost și generos și prietenos cu ceilalți copii, am împărțit jucăriile mele cu ei și i-am ajutat când au avut nevoie.

De aceea, cred că merit să primesc cadouri de la tine, pentru că am făcut multe lucruri bune și am respectat valorile pe care tu le promovezi. Mi-ar plăcea să primesc o bicicletă nouă, un set de lego și o carte interesantă. Dar orice mi-ai aduce, știu că va fi frumos și potrivit pentru mine.

Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru copiii din lume și îți doresc să ai o călătorie plăcută și sigură. Te aștept cu nerăbdare și cu lapte și fursecuri lângă brad.

Cu drag,
Un copil care te admiră
MAI POTI CITI