Mesaje pentru BEBE din burtică și viitoarea mămici. Felicitări pentru sarcină, mesaje haioase pentru gravide

Sarcină și Naștere ușoară Urări, Mesaje si Felicitări emoționante pentru viitori părinți

Mesaje Haioase pentru Viitoare Mamici: Râsul, Cel Mai Bun Remediu în Perioada de Gravide

Frumoasele viitoare mamici, pregătiți-vă să vă delectați cu o doză sănătoasă de râs în această călătorie minunată a maternității! 

Știm că sarcina poate aduce cu sine provocări, emoții și transformări, dar nu uitați că râsul este un remediu minunat pentru a face față acestor momente unice în viața voastră. 

Așadar, haideți să începem această călătorie plină de umor cu cele mai amuzante mesaje pentru viitoarele mamici!

1. "Dragă bebeluș, te simt acolo cum faci yoga în burtica mea. Sper că ești pregătit să faci și puțină meditație - mama are nevoie de câteva minute de pace!"

Sarcina usoara urari felicitări pentru viitori părinți

2. "Când am aflat că sunt însărcinată, nu am știut că mă pregătesc pentru un maraton de sprint în așteptarea toaletei. Blana de leopard e la modă, dar să fugi în stilul sălbatic nu era ceea ce mă așteptam!"

3. "Stimați câștigători ai locurilor în autobuz, liniște, vă rog! Viitoare mămică aici, cu o burtică care ocupă două locuri. În curând, vom avea un pasager suplimentar care va călători cu stil!"

4. "Burtica mea pare să aibă un GPS propriu. Oriunde mă duc, ea merge înainte. Sper că nu îi place doar mașinile scumpe!"

5. "La cursurile de pregătire pentru naștere, am învățat să respirăm și să ne relaxăm. Și acum, înainte să adorm, fac asta: respir adânc și mă relaxez, în timp ce încerc să găsesc o poziție confortabilă pentru burtica mea de fotbal."

6. "Dragul meu bebe, știu că te pregătești pentru naștere, dar ar trebui să-mi dai un semn. Un semn că ai făcut o listă de cumpărături și că ești pregătit să împarți spațiul cu mine!"

7. "Acum că am o burtică, am devenit expertă în a-mi lăsa cheile și telefonul mobil în locuri misterioase. Este o abilitate nouă pe care am dobândit-o în 9 luni și care va fi foarte utilă când bebelușul va fi aici și va avea nevoie de toate jucăriile pe care le găsesc acum cu greu!"

8. "Sarcina este singura perioadă în care îmi permit să mă plâng că sunt prea grasă și să mă simt mândră de asta. Burtica de gravidă - pentru când vrei să strălucești într-un mod rotund și vesel!"

9. "Draga bebe, încă nu știu dacă vei fi fotomodel sau inginer spațial, dar ai deja o carieră în a face ca mama ta să simtă că are arsuri la stomac și poftă de înghețată la miezul nopții!"

10. "Dacă cineva spune că sarcina este ușoară, atunci acea persoană nu a fost niciodată însărcinată. Eu acum mă chinui să-mi leg șireturile, și deja simt că am câștigat un maraton."

Dragi viitoare mamici, râsul este cel mai bun companion în această călătorie minunată. 

Să nu uitați să vă bucurați de fiecare moment și să vă amuzați de aventurile haioase ale maternității. 

În curând, veți avea în brațe micuțul care va aduce și mai multă bucurie și haz în viața voastră! Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim bebelușii minunați!
MAI POTI CITI