GORDON RAMSAY, ÎN VÂRSTĂ DE 57 DE ANI, A DEVENIT TATĂ PENTRU A ȘASEA OARĂ

Soția lui GORDON RAMSAY, Tania, în vârstă de 49 de ani, i-a născut un fiu celebrului bucătar!

Pe 8 noiembrie 2023, bucătarul de renume mondial Gordon Ramsay (57 de ani) și-a sărbătorit ziua de naștere, iar câteva zile mai târziu a primit ceea ce a recunoscut că este cel mai important cadou - nașterea fiului său.

„Ce cadou uimitor de ziua de naștere. Vă rugăm să urăm bun venit lui Jesse James Ramsay, un imens 7lb 10oz! Încă un mic pachet de dragoste pentru brigada lui Ramsay! 3 băieți, 3 fete.”

Cuplul a avut anterior cinci copii: Megan, 25 de ani, gemenii Jack și Holly, 23 de ani, Tilly, 22 de ani și Oscar, 4 ani. 

GORDON RAMSAY cati copii are cu sotia Tania

După cum însuși Ramsay a recunoscut în urmă cu un an, soția sa a insistat să aibă un al șaselea copil, dar el a fost împotriva acestei idei. Dar, se pare, Tana a reușit să insiste pe cont propriu.

Ea însăși a publicat și pe rețelele de socializare o postare despre nașterea bebelușului și a recunoscut că „Au fost 9 luni agitate, dar ne-am descurcat și am avut noroc cu acest mic miracol. Familia Ramsay este cu siguranță completă. Jesse James Ramsay, te iubim foarte mult.”

Sarcina a fost complicata din cauza vârstei Tanei, pentru că la 49 de ani, purtarea și nașterea unui copil sănătos nu este cea mai ușoară sarcină. 

A trebuit să fie în permanență în contact cu medicii și să urmeze toate recomandările acestora.

Să ne amintim că Gordon și Tana Ramsay s-au căsătorit în 1996 și de atunci au continuat să rămână unul dintre cele mai puternice cupluri de celebrități

Pe 21 decembrie 2023 cuplul va sărbători cea de-a 27-a aniversare a nunții.
MAI POTI CITI