De la Dragoste la Ură: 5 obiceiuri care pot distruge și cele mai fericite relații

A avea o relație fericită este o muncă grea și necesită mult efort din ambele părți. Mulți bărbați și femei sunt gata să facă orice sacrificiu doar pentru a menține idila în unirea lor. 

Cu toate acestea, uneori partenerii, fără să știe ei înșiși, „ucid” toată armonia. 

Îți spunem care sunt cele 5 obiceiuri aparent inofensive de care trebuie să scapi pentru a-ți proteja relația.

Este suficient să te îndrăgostești o dată pentru a înțelege că relațiile nu sunt deloc ca povestea romanțată a unei comedii romantice.

Sărutări în ploaie torențială, serenade sub balcon și surprize incredibile - asta este mai probabil ceea ce ne arată în filme (deși, desigur, cei mai disperați romantici sunt capabili de asta în viața reală). 

În realitate, ambilor parteneri li se cere să aibă o răbdare incredibilă și capacitatea de a face concesii, chiar și atunci când nu doresc.

Dacă nu ai un scop să scapi de un tip în 10 zile atunci este mai bine să renunți pentru totdeauna la obiceiurile proaste, despre care îți vom spune în acest articol.

5 obiceiuri proaste care duc la despărțire

1) Faceți des scene de gelozie

Gelozia este un sentiment distructiv familiar aproape oricărei persoane. Este necesar să rețineți că cealaltă jumătate a ta are propria lui viață, spațiu personal. 

Dacă ai vreo suspiciune că iubitul tău este infidel, atunci cel mai bine este să discuți acest subiect unul la unu - scenele publice nu au ajutat niciodată pe nimeni să rezolve problema.

2) Faceți totul împreună

Te străduiești să petreci fiecare minut cu cealaltă jumătate a ta, dar cei din jurul tău fac deja comentarii sarcastice, spunând că sunteți lipiți împreună ca gemenii siamezi? Oprește-te înainte să fie prea târziu. Uneori este util să fii singur cu tine însuți pentru un timp și să ai propriile ocupații.  

3) Ignori subiectul sexului

În timp ce prietenii tăi împărtășesc detalii din viața lor intime care amintesc în mod suspect de acțiunea din filmele interzise minorilor, tu rămâi stânjenit tăcută, spunând că nu ai cu ce să te lauzi, partenerul tău nu s-a ridicat deloc la înălțimea așteptărilor. Un subiect sensibil ar trebui discutat nu cu prietenii atotștiutori, ci direct cu iubitul însuși: el nu are abilități extrasenzoriale și nu știe ce îți face cea mai mare plăcere.

4) Nu dați semne simple de atenție

Dacă partenerul tău îți este drag, atunci îi vei oferi inconștient emoții plăcute și îi vei demonstra dragostea. Uneori este suficient doar să prepari o cafea delicioasă la micul dejun, să pregătești o cină romantică sau să organizezi o mică surpriză pentru a-i aminti din nou sentimentele tale. Există o părere că, datorită unor astfel de acte simple, poate fi mai ușor să evitați apariția asperităților în relație.

5) Criticați rudele persoanei iubite

Din păcate, nu toate femeile reușesc să găsească un limbaj comun cu rudele aleșilor lor. Multe mame cred că pasiunile fiilor lor nu sunt suficient de bune. Iar fetele, la rândul lor, îi percep pe părinții iubiților lor ca pe principalii lor dușmani.

Într-o astfel de situație, este mai bine să ignori cuvintele jignitoare care ți se adresează și să acționezi cât se poate de diplomatic. Legăturile de sânge sunt cele mai puternice, așa că cel mai probabil un iubit sau un soț legal se va alătura familiei sale. 
MAI POTI CITI