De ce nu ar trebui să arunci cojile de Banană - este ca și cum ai arunca banii

Se dovedește că BANANA are multe proprietăți mai puțin evidente, dar foarte utile. Coaja de banană are proprietăți antifungice și antibiotice uimitoare. Este, de asemenea, un ajutor excelent acasă.

Coaja de Banană Super Remediu antimatreata

Cojile de banană sunt foarte bune remedii pentru păr. Măcinați coaja unei banane coapte într-un blender și aplicați această pastă pe rădăcinile părului. 

După 30 de minute, umeziți ușor și masați timp de 5-10 minute, apoi clătiți cu șampon obișnuit. 

Acest lucru va scăpa de mătreață și va face părul moale și mătăsos.

pareri cum si la ce se folosesc cojile de banana

Amintiți-vă că ar trebui să folosiți întotdeauna coji de banane coapte doar în scopuri cosmetice. Iar pentru a elimina pesticidele de pe ea, inainte de a o decoji, pune banana in apa cu un praf de sare si turmeric. Și folosiți întotdeauna numai coji proaspete - nu le păstrați niciodată la frigider.

Cojile de banană un excelent produs de curățare

Cojile de banane pot fi folosite pentru a curăța argintăria și pentru a lustrui bijuteriile. Pentru a face acest lucru, măcinați coaja și frecați obiectele de mai sus cu această pastă.

Și nici măcar nu aveți nevoie de un blender pentru a îngriji produsele din piele. Luați o coajă proaspătă de banană și frecați partea albă de pe pantofi, geanta de piele, jacheta sau canapea - potasiul din coajă va reduce urmele de zgârieturi.

Mască antirid din coji de banane

Pentru a face o mască anti-îmbătrânire dintr-o coajă de banană, zdrobiți-o într-un blender, adăugați gălbenușul de ou și amestecați bine. Aplicați amestecul rezultat pe față timp de cinci minute. Apoi clătiți cu apă caldă. 

Repetați o dată pe săptămână. Pielea va deveni moale, iar ridurile mici se vor netezi treptat.

O mască cu coajă de banană va ajuta, de asemenea, împotriva petelor întunecate care apar de obicei pe piele din cauza deshidratării, care cauzează deteriorarea tonusului pielii. 

Pentru a face acest lucru, nici măcar nu trebuie să tăiați coaja. Doar tăiați în bucăți mici și aplicați interiorul cojii pe piele. După 15 minute, clătiți cu apă.
MAI POTI CITI