Cum să știi dacă Relația ta la Distanță va funcționa sau nu

De unde știi dacă o relație la distanță va funcționa pentru tine? 

Să decizi dacă să continui sau nu să fii într-o relație la distanță poate fi o alegere dificilă. 

A fi într-o relație cu cineva care locuiește acum la kilometri distanță este un angajament mare care vine cu propriile lupte. 

Distanța lungă este o provocare cu totul nouă și poate pune mult stres pe o relație cândva fericită.

S-ar putea să vă temeți că, dacă ajungeți să rămâneți împreună, distanța vă va strica relația și vă va face oricum să vă despărțiți. 

Există multe dezavantaje ale relațiilor la distanță, dar au și avantajele lor.

când și cum va funcționa o relație la distanță

A fi departe unul de celălalt vă oferă timp să vă concentrați asupra propriilor lucruri, în timp ce aveți în continuare sprijinul partenerului. De asemenea, faptul că nu poți fi împreună în persoană tot timpul o va face mult mai specială atunci când ești. 

Relația ta la distanță ar putea funcționa dacă:


1. Distanța este temporară.

Dacă unul dintre voi studiază în străinătate pentru un semestru sau dacă intenționați să vă mutați unde s-a mutat partenerul dvs. în viitorul apropiat, atunci nu este o idee rea să mențineți relația. 

Ajută mult să știi că această situație este doar temporară și că distanța se va termina în acest moment specific.

2. Ai un plan bine stabilit.

Dacă tu și partenerul tău ați avut discuții lungi despre ce veți face la distanță și despre cum să fiți din nou împreună, atunci sunteți gata să abordați o relație la distanță.

Este cu siguranță nevoie de un plan. Chiar dacă aproape întotdeauna lucrurile nu merg conform planului, este important să existe comunicare, astfel încât să știți cum vă simțiți amândoi în legătură cu această mare schimbare.

3. Distanța nu este prea mare.

Gestionarea unei relații la distanță va fi mult mai ușoară dacă veți fi doar la câteva ore distanță unul de celălalt. Există atât de multe mai multe oportunități de a vă vedea în acest fel decât de a fi în state sau țări separate în care există fusuri orare.

Călătoria este mult mai ușoară dacă se află la doar câteva ore distanță cu mașina. A plăti pentru benzină este mult mai ieftin decât pentru a plăti bilete de avion!

Vă puteți vizita pe rând și vă puteți face un program în care să vă vedeți în weekend. Este mult mai ușor de gestionat în acest fel și te vei simți mai puțin copleșit.

4. Ai fost despărțit înainte și ai gestionat bine distanța în trecut.

Dacă ați petrecut timp separat înainte și v-ați descurcat bine, atunci să treceți mai departe cu relația la distanță nu va fi atât de greu. Deoarece ați făcut-o la o scară mai mică înainte, veți ști deja la ce să vă așteptați.

Învață din ceea ce a funcționat și nu a funcționat în trecut și folosește-l în noua ta provocare la distanță lungă. Dacă ai fost într-o relație la distanță cu altcineva, atunci ar trebui să știi deja ce ți se rezervă. 

5. Ești serioasă în privința relației și sunteți împreună de mult timp. 

Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți și gândul de a pune capăt relației vă frânge inima, rămâneți absolut împreună. 

Nu distrugeți o relație incredibilă, plină de iubire doar din cauza distanței. Vă va face și mai puternici ca cuplu și este o nouă provocare de depășit și de înfruntat împreună.

Nu lăsa distanța să te sperie pentru că dacă ești menit să fii împreună, totul se va rezolva. Aveți încredere unul in celălalt. Sunteți împreună de ceva vreme și vă cunoașteți ca pe dosul palmei. Dacă aveți o legătură puternică, nicio distanță nu o va putea rupe.
MAI POTI CITI