Cum să preziceți Divorțul Mirilor din fotografiile de la nuntă

Fotografii dezvălui cum ședințele foto de la nuntă pot prezice divorțul mirilor

Tot ce rămâne este să citești corect semnalele ascunse pentru a înțelege cât de mult pot rezista mirii aparent fericiți în căsătorie.

Diavolul, după cum știm, se află în detalii și acestea sunt pe care ochiul antrenat al unui profesionist le observă aproape imediat. Fără exagerare, fotograful vede totul: cum se comportă oaspeții, ce simte fiecare soț. 

Iar un fotograf cu experiență poate detecta întotdeauna falsitatea - în expresiile faciale, emoții, dorințe unul pentru celălalt și chiar în limbajul corpului. 

pozele de la nunta prezic cat de repede vei divorta

Vă spunem care sunt aceste detalii ascunse și de ce este atât de important să le recunoașteți la timp.

Dezinteresul absolut al unuia dintre tinerii căsătoriți pentru fotografii

Ședința foto a fost mult timp una dintre componentele obligatorii ale ritualului de nunta. Desigur, nu toți suntem fotogenici sau ne place să fim fotografiați: unii dintre noi s-au săturat de simplul gând la procesul de fotografiere și totuși, în zilele noastre, aproape că nu există cupluri care să nu admită că mai trebuie să facă fotografii.

Majoritatea mirilor înțeleg cât de importantă este o ședință foto pentru partenerul lor și sunt dispuși să-l sprijine dar nu întotdeauna!

Sarcasm la ședința foto

Dacă tinerii căsătoriți își spun remarci sarcastice unul față de celălalt, se ceartă și se ceartă în ziua nunții, atunci, de regulă, acesta este începutul sfârșitului.

Relații numai pentru sex

Atracția sexuală într-un cuplu este, desigur, importantă, dar, din păcate, aceasta nu este suficientă pentru a crea o familie fericită, așa cum confirmă numeroasele exemple din practică.

Lipsa comunicării la petrecerea de nuntă

De obicei, petrecerea de nuntă este cea mai preferată parte a tinerilor căsătoriți. Stresul de după ceremonia oficială s-a terminat: te poți relaxa în sfârșit și să te distrezi, să dansezi toată noaptea și să te bucuri din plin de noul tău statut. Dar, din păcate, așa cum arată practica, nu este întotdeauna cazul.

Dacă unul dintre tinerii căsătoriți este prea entuziasmat să comunice cu oaspeții, în timp ce celălalt petrece câteva ore la rând fără partenerul său semnificativ, aceasta nu pare o relație fericită

Imitarea sentimentelor în fața camerei foto

Potrivit profesioniștilor, încercările unuia dintre tinerii căsătoriți de a compensa lipsa de interes din partea celuilalt cu gesturi și expresii faciale în fața camerei este, de asemenea, un semn foarte rău. 

Poate că, înainte de ședința foto, viitorii soți s-au uitat prin sute de fotografii de pe internet și își imaginează că felicitările lor de nuntă sunt la fel cu imaginile de pe Instagram.

Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna bun, deoarece încercând să copieze ipostazele și expresiile faciale ale cuiva, mirii riscă să piardă principalul ghid al sentimentelor reale - sinceritatea
MAI POTI CITI