Cum sa porti BLUGII cu TALIE JOASĂ în 2024 la birou, pe stradă său la petreceri

Un coșmar pentru mileniali, o tendință în rândul generației Z. Datorită acesteia din urmă, blugii cu talie joasă au revenit la modă!!!

Pentru o vreme, zeul modei a alungat blugii cu talie joasă din tendințe, așa că în toți acești ani am preferat să purtăm blugi cu talie înaltă sau medie.

Blugi cu talie joasa: ce model sa alegi în 2024

Designerii recomandă un model universal pentru toată lumea - larg, cu talie mică. O altă opțiune sunt blugii largi, care merg deasupra șoldurilor. 

Celor cărora nu le este frică de experimente pot încerca modele cu o înălțime literală ultra-mică. Blugii drepti și evazații sunt, de asemenea, favoriți.

cum se asorteaza camasile si tricourile cu blugii cu talie joasa

Cum să porți blugii cu talie joasa pentru birou

Dacă la birou îți poți permite să porți blugi, alege-i drepți sau largi, combină-i cu o cămașă lejeră și lungă, bagă-o în blugi în față și lasă-i liber în spate.

O alta opțiune pentru un look office este blugii drepti plus un turtleneck. Ansamblul poate fi făcut mai academic prin adăugarea unei veste.

Combină modele drepte sau evazate cu o bluză cu gât sau albă și asigură-te că purtați o curea. Adăugați accesorii. Bijuteriile din aur sau perlele pot juca acest rol.

In general, blugii cu talie joasa sunt recomandați a fi purtati cu pantofi plati. Dar în acest concept al imaginii sunt potrivite și tocurile.

Cum să porți blugii cu talie joasă pentru un aspect relaxat casual

Un look casual relaxat cu blugi este cea mai simplă asociere. De exemplu, stilul perfect poate fi reprezentat de un echilibru de nuanțe pastelate: blugi bej plus un pulover sau hanorac alb. 

Nu ocoli nici blugii clasici. Blugii într-o siluetă clasică plus un tricou și o jachetă neagră sunt un ansamblu pentru orice ocazie.

Pentru plimbări sau la un concert este potrivit un look total denim. Pentru a-ți face aspectul armonios, alege o cămașă din denim care se potrivește cu blugii tăi sau este cu un ton mai deschisă.
MAI POTI CITI