Ce fel de Muzică trebuie sa asculți în funcție de ZODIA ta

Sa vedem ce spun stelele despre muzica in functie de zodie. Horoscopul zodiilor in functie de muzica ascultata sau ce ar trebui nativii sa asculte pentru a le merge bine.

BERBECUL

Rap-ul poate fi cu adevărat liric, iar Berbecul este un prim exemplu în acest sens. 

Dacă vă concentrați și deslușiți mesajul din spatele zgomotului complicat, veți izbucni în lacrimi din cauza sentimentelor apărute: ce chestiuni subtile pot fi reflectate de un ritm atât de simplu!

TAUR

Cine a spus că tradițiile sunt plictisitoare? Această persoană insensibilă cu siguranță nu este un Taur. 

Pentru cei din universul lor interior, muzica populară radiază în toată splendoarea ei sufletească. 
ce muzica trebuie sa asculti in functie de zodie

Un acompaniament excelent pentru ritualuri de familie, gospodărie și muncă, dar în general există și dansuri tradiționale, și astfel încât toată casa tremură.

GEMENI

Nu hrăniți acest semn zodiacal doar cu "pâine", lăsați-l să comunice, așa că stelele i-au instruit pe Gemeni să asculte mereu câte un cântec original. 

Un cântec despre cât de grozav este că ne-am adunat cu toții astăzi aici - dar până va ajunge la asta, ei vor cânta despre o sămânță de struguri și despre soarele din mijlocul pădurii. Și principalul lucru este că un prieten nu apare brusc!

RAC

Tare, complicat, trebuie să asculți pe repet în fiecare zi, dar efectul este pe măsură. 

Odată ce auzi muzică baroc - cu armonii cosmice de clavecin, flaut, viole - nu o vei confunda cu nimic altceva. 

Oamenii ignoranți susțin că același lucru poate fi cântat pe o coloană sonoră și nu sa cheltuiește bani pe o orgă cu cinci sute de țevi, doar Racul știe sigur că lucrurile nu se fac așa.

LEU

Leul este adevăratul fan al muzicii punk rock. Nu contează că există doar trei acorduri și nimeni nu știe cu adevărat cum să le cânte sau sa le compuna, dar încearcă să reziste acestei energii. 

Și acum persoana decentă care este Leul care a căzut sub influență are un inel în nas și un mohawk pe cap. Ei bine, a fost inspirat de acest gen de muzică.

FECIOARA

Sunetul unui vals interpretat de o fanfară este armonios, solemn și puțin chic. Acesta este exact vibrația pe care o transmite Fecioara, deoarece știe să facă lucruri cu adevărat importante și să le prezinte în consecință.

BALANTA

Da baby, este la vida loca și melodiile și ritmurile latine întruchipate în Balanta. 

Cine știe sigur: orice problemă poate fi rezolvată cu un shake bun. Și dacă nu ajută, iată rețeta, notează-o: da melodia mai tare și scoate toate grijile din cap.
MAI POTI CITI