Bărbatul Berbec și femeia Capricorn compatibilitate în dragoste și în pat

La ce să te aștepți de la o poveste de dragoste între Berbec și Capricorn! Vezi ce spune horoscopul despre compatibilitatea în pat dintre femeia Berbec și bărbatul născut în zodia Capricorn!

Bărbatul Berbec și femeia Capricorn sunt un cuplu uimitor: partenerii sunt capabili să descopere ceva nou și interesant pentru ei înșiși timp de mulți ani, să se cucerească și să se surprindă reciproc și să se încânte reciproc pentru tot restul vieții.

Berbecul și Capricornul vor să lupte pentru ce este mai bun, să se trateze unul pe celălalt cu respect și să-și asume povara responsabilității care trebuie îndurată până la punctul final.

Berbecul și Capricornul nu au nevoie de declarații aprinse și dragoste pasională unul de la celălalt, cu toate acestea, astfel de relații au un atracție specială. Relațiile de dragoste de  șa birou apar adesea între persoanele cu aceste semne astrologice.

horoscopul compatibilitatii femeia berbec si bărbatul capricorn

Relațiile intime dintre femeia Capricorn și un bărbat Berbec sunt foarte contradictorii: pot fi fascinante și originale, cel mai adesea sunt iubiți pasionați care nu au dorința de a „trăi sub același acoperiș”.

Reprezentanții acestor semne zodiacale au un caracter complex și, prin urmare, nu vor asculta de voința partenerului lor; din această cauză, adesea apar certuri grave, care pot determina soții să se separe.

Dacă o femeie Capricorn poate organiza viața de zi cu zi, confortul și confortul, atunci compatibilitatea în dragoste cu Berbecul va fi ridicată. 

Totul depinde de cât de bine se pot adapta partenerii unul la altul, implementând planuri comune pentru viitor.  

Astfel de cupluri își îngreunează viața, dând naștere la scandaluri, gelozie, conflicte și acuzații reciproce. 

Bărbatul Capricorn este mai interesat să continue relația, menținându-i puritatea și devotamentul.

Capricornii nu vor petrece ore întregi discutând pe o bancă cu prietenii; vor avea lucruri mai interesante de făcut - hobby-uri, hobby-uri, călătorii, muncă. 

Dacă prietenii reușesc să mențină relații de prietenie mulți ani, atunci există un procent mare de șanse când se vor putea căsători.

În concluzie, un bărbat Berbec și o femeie Capricorn sunt foarte compatibili în dragoste, iar în prietenie sunt flexibili și de încredere.  Nu vor acorda prea multă importanță experiențelor emoționale, dar dacă trebuie să vină în ajutor, cu siguranță o vor face.
MAI POTI CITI