5 Secrete de Frumusețe ale Prințeselor Arabe care arată întotdeauna impecabil

Frumusețile orientale rămân fidele abordării naturale de a se transforma, transmițând rețete de frumusețe pentru generații. 

Vă spunem cum prințesele din Orient reușesc să-i cucerească pe alții fără cheltuieli și efort inutile. 

Sheikha Moza (mama actualului emir al Qatarului), Regina Rania (actuala regină a Iordaniei, soția regelui Abdullah al II-lea) și Deena Abdulaziz (fondatoarea și proprietara magazinului DNA din Riad) - toate aceste femei din orient au cucerit lumea cu frumusețea și caracterul lor strălucitor. 

Cu toate acestea, în ciuda averii lor mari, ei folosesc aceleași modalități populare pentru a-și îmbunătăți aspectul ca și fete obișnuite!

trucuri de frumusețe ale printeselor arabe

1) Lămâie în loc de fond de ten

Femeile arabe cred că sucul de lămâie este cel mai eficient mod de a elimina imperfecțiunile pielii și de a-i conferi strălucire

Doar șterge-ți fața cu o felie de lămâie o dată pe săptămână. Pentru a vă lumina pielea, faceți acest ritual în fiecare zi înainte de a merge la culcare.

2) Mască cu turmeric

Frumusețile arabe au aflat despre beneficiile turmericului de la femeile indiene, iar în zilele noastre fiecare fată poate folosi masca secretă datorită ușurinței de preparare și a disponibilității ingredientelor. 

Luați 2 linguri de făină, o jumătate de linguriță de turmeric și 2 linguri de lapte. Se amestecă ingredientele până la omogenizare și se aplică pe față timp de o jumătate de oră. 

Această mască ajută la ca pielea să fie moale și să o scape de impurități.  

3) Măști cu kefir

Pentru un păr mai gros și strălucitor, femeile urmează niște ritualuri cu produse cosmetice naturale. 

De exemplu, aplicați o mască de kefir timp de 10 minute, apoi spălați-vă părul. 

Adevărat, pentru a obține efectul, chefirul trebuie să fie cu adevărat BIO!

4) Apa de trandafir

Prințesele arabe cred că apa de trandafiri este un tonic facial natural. Reîmprospătează pielea, o face catifelată și ameliorează roșeața și iritația. Și datorită aromei sale plăcute, sultanele îl foloseau ca alternativă la parfumurile moderne.

5) Hamam-ul

Cu multe secole în urmă, hamamul era singura oportunitate de a se împrospăta, dar nici în lumea modernă nu pierde teren și este popular în rândul femeilor estice. 

Și totul pentru că elimină congestia organelor interne, îmbunătățește circulația sângelui, curăță porii de toxine, ameliorează durerile articulare și ajută la scăderea excesului de greutate. 

Pentru a face pielea netedă și pentru a curăța impuritățile profunde, femeile aplică un scrub cu zaț de cafea direct în hamam. 

De asemenea, este confortabil să fii într-o baie turcească, deoarece temperatura în aceasta ajunge la maximum 50 de grade Celsius. 

Cu toate acestea, chiar și pentru o procedură atât de plăcută există restricții: nu mai mult de o dată pe săptămână și nu mai mult de o oră și jumătate.
MAI POTI CITI