3 relații Karmice care îți vor vindeca Inima sau te vor dezamăgi profund

Astrologia, New Age și unele religii postulează că oamenii trăiesc multe vieți diferite. Între aceste vieți, ne gândim la ce am învățat în timpul petrecut pe Pământ și la ce să experimentăm data viitoare.

Adesea, încercăm să terminăm o lecție pe care nu am stăpânit-o în altă viață. De aici vine „karma”.

Când evenimentele și oamenii apar în viața noastră, se simte că ele sunt predestinate, pentru că ajung prin coincidențe și sincronicități care par a fi destin.

Acest sens ciudat este cel la care se referă majoritatea oamenilor când folosesc termenul „karma”.

Aceste relații destinate se împart în trei tipuri, dar doar unul dintre ele este numit în mod obișnuit „karmic” – ceea ce creează o oarecare confuzie.

Iată 3 relații karmice care îți vor vindeca inima sau o vor frânge


1) Relația clasică „karmică”.

Relațiile karmice pot fi îngrozitoare. Oamenii sunt blocați într-o dinamică nesănătoasă, cum ar fi abuzul conjugal, alcoolismul sau o relație codependent-narcisist.

tipuri de relații karmice care te pot dezamăgi

O persoană care este un abuzator e puțin probabil să se schimbe. Singura lecție posibilă aici este din partea victimei.

Victima ajunge să vadă prin minciunile abuzului și descoperă că este o persoană mult mai demnă decât a crezut vreodată. Lecția constă în a deveni suficient de puternic pentru a pleca.

Uneori, învățarea are un scop mai înalt, astfel încât victima să poată ridica mai târziu alte persoane. Nimeni nu poate face asta mai bine decât cineva care a trăit aceleași emoții dificile într-o situație care pare imposibilă.

Unele dintre aceste situații sunt șocante și incredibil de dureroase. 

2) O relație de tipul suflete pereche

Partenerii sunt de obicei, dar nu întotdeauna, parteneri romantici. Deși se confruntă cu provocări dintr-o lume care încearcă să-i forțeze să se despartă, ei sunt meniți să fie împreună .

Se înțeleg frumos și experimentează iubirea și fericirea atâta timp cât trăiesc amândoi, odată ce au depășit provocările impuse de circumstanțele lor.

Își predau reciproc lecții, dar într-un mod armonios care îi ține împreună toată viața.

3) O relație cu flăcări gemene

Se spune că flăcările gemene sunt doi oameni formați din același suflet.

Indiferent dacă acest lucru este adevărat sau nu, o flacără geamănă este cineva cu care avem cel puțin o relație inițial tensionată.

Flăcările gemene pot fi prieteni, un părinte și un copil sau o altă relație apropiată. Cele două persoane sunt implicate emoțional și cel puțin una dintre ele își dorește cu disperare ca relația să funcționeze.

Există două tipuri de relații cu flăcări gemene. Toate relațiile cu flăcări gemene există pentru a învăța lumea mai multe despre dragoste, dar acest lucru nu este în întregime adevărat.

Un tip din acest gen de relație karmica servește ca exemplu altor oameni, în timp ce celălalt îi învață doar pe cei implicați în relație.

Cu toate acestea, îndrăgostiții se luptă pentru dreptul lor de a se căsători și totul este bine în cele din urmă. Părinții și societatea își regândesc atitudinile privind pe acești tineri iubiți dedicați.

Între timp, în relația „învățăm o lecție”, cuplul nu ajunge împreună. Adesea, situația este foarte tristă și cel puțin o persoană dorește pe cealaltă pentru o perioadă lungă de timp.

Există o descoperire a motivului pentru care nu ar putea funcționa niciodată, iar renunțarea aduce durerea la un nivel cu totul nou.
MAI POTI CITI