Wiki Horoscop Chinezesc pentru 2024. Anul animalului DRAGON de LEMN

Zodiac chinezesc 2024: previziuni pentru toate zodile în anul Dragonului de Lemn. 


În zodiacul chinezesc, fiecare animal reprezentativ este asociat cu unul dintre cele cinci elemente fundamentale: Lemn, Foc, Pământ, Metal și Apă. 

Această asociere adaugă o dimensiune suplimentară interpretării zodiacului, determinând trăsături și tendințe specifice pentru fiecare combinație.

Cei nascuti intr-un an al DRAGONULUI vor avea un an plin de șanse si oportunități. Lucrurile incep sa se dezghete, insa pericolul exceselor personale si al supraevaluarilor de situații ar putea reprezenta o problema. 

In plan profesional, nativii DRAGONI se fac remarcati prin soluții ingenioase în rezolvarea problemelor mai vechi, fiind înzestrați cu capacitatea de a anticipa cele mai bune direcții de evoluție.

wiki horoscop chinezesc 2024 simbol animal dragon de lemn


Ce înseamnă anul 2024 în horoscopul chinezesc și ce zodii o duc mai bine si au noroc.


În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare, inovație și expansiune.

Anul Dragonului vine adesea cu revoluții personale și transformări sociale, inspirând oamenii să aspire la idealuri înalte și să își depășească propriile limite.

Dacă v-ați născut în anii 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 atunci semnul dumneavoastră din horoscopul chinezesc este Dragonul. 

Ce aduce Noroc și ce aduce Ghinion conform horoscopului chinezesc in 2024 anul Dragonului de Lemn


• Numere norocoase în anul Dragonului de lemn: 1, 6 și 7.
• Zile norocoase: 1 și 16 din fiecare lună chinezească.
• Culori norocoase: auriu, argintiu, alb cenușiu.
• Flori norocoase: arcul de glorie cu inimă sângerie, flori de dragon.
• Direcții norocoase: est, nord, sud.
• Luni norocoase: a 3-a, a 4-a și a 7-a lună chinezească.
• Pe de altă parte, există și elemente pe care Dragonii ar trebui să le evite pentru a-și spori norocul:
• Culori ghinioniste: albastru, verde.
• Numere ghinioniste: 3 și 8.
• Direcție ghinionistă: nord-vest.
• Luni ghinioniste: în anul 024 a 5-a și a 6-a lună chinezească.

Previziuni zodiacale pentru semnul Dragon conform horoscopului chinezesc în anul 2024


Din punct de vedere profesional, veți avea șansa să progresați rapid, pentru că vă veți întâlni frecvent cu diverse oportunități. Nu vor exista prea multe provocări, iar sarcinile vor putea fi duse la bun sfârșit cu ușurință. 

În 2024 veți putea face bani și din piatră seacă, iar investițiile vor fi fructificate. 

Viața sociala va fi activă, dar dacă sunteți singur/ă și vă veți îndrăgosti, va trebui să depuneți anumite eforturi pentru a o/îl câștiga. Fiți atent la activitățile riscante, există riscul să suferiți un accident ale cărui consecințe vor fi grave.

Pentru cei care au ani buni de experiență in domeniul lor de activitate, poate fi într-adevăr un moment de recunoaștere, care le va deschide cu siguranță noi usi sau direcții. 

Dorința profundă de a se afirma se manifesta si in plan familial. Poate intra in polemici si dispute diverse cu partenerul pe teme casnice, unele de mica importanta. Este un an plin de agitat si solicitant.    
Vă veţi bucura de o sănătate stabilă, dar fiţi atenţi la posibilele accidente cauzate de obiectele metalice. Veţi putea întâlni mentori care să fie dispuşi să vă ajute şi veţi avea parte de oportunităţi.

Singurul risc major care il paste pe Dragon in anul Dragonului de lemn (2024) este ca acesta sa trezeasca gelozie si suspiciune din partea celorlalți cu succesul sau.
MAI POTI CITI