Semnificația VISULUI în care visezi un AVOCAT bun sau nu

Interpretare ce înseamnă când visezi un avocat, semnificația potrivit tălmăcirii dicționarului de vise de noapte


Un vis favorabil în care visătorul însuși a fost un avocat de succes: victoriile, creșterea carierei și respectul îl vor aștepta în curând.

Pentru fete, interacțiunea cu un avocat de orice fel promite necazuri și zvonuri, totuși, acestea vor fi rezultatele actului tău nerezonabil.

A fi protejat de un avocat într-un vis înseamnă în realitate să ai prieteni excelenți care să te susțină mereu. Prezența lui într-un vis fără niciun motiv vorbește despre abilitățile tale, despre a avea propria ta părere.

Dacă ai visat că un avocat te apără în instanță și el a câștigat cazul, unele dintre visele tale se vor împlini, dar dacă el pierde, planurile tale se vor prăbuși.

avocat in vis semnificatie ce inseamna

Un vis în care un avocat pierde un caz vorbește despre incertitudinea ta personală într-o anumită chestiune, importantă și foarte dificilă. Dar acesta nu este un vis profetic! Totul va funcționa așa cum ar trebui dacă depuneți suficient efort.

A căuta ajutor de la un birou sau o firmă de avocatură într-un vis înseamnă că în prezent vă aflați într-o poziție în care aveți nevoie de sprijinul celor dragi.

Un vis în care a trebuit să te certe cu un avocat și, în același timp, să realizezi că ai greșit vorbește despre remuşcări.

Privind o conversație între doi avocați sau avocați - imaginea prezice știri care vă vor supăra.

O poză în care un avocat s-a ocupat de un dosar de litigii succesorale te avertizează despre o ceartă iminentă cu rudele. Ai răbdare cu ei.

Avocatul apărării s-a ocupat de cazul crimei? Trebuie să vă restabiliți puterea morală; despre fraudă - evita aventurile; caz de furt sau furt de mașină – conștiința nu se poate calma pentru că ai furat ideea cuiva.

Potrivit cărții de vis a lui Freud , un vis despre un avocat indică încrederea excesivă în sine a visătorului. 

Dar dacă un avocat te-a apărat în instanță, atunci chiar acum ai nevoie de sprijinul celor dragi. La fel, un conflict cu el simbolizează ajutorul neprimit de la prieteni.
MAI POTI CITI