Semnificația Mistică a lui 666: Este acest număr atât de periculos?

Auzind sau văzând numărul 666, primul lucru care îmi vine în minte este că este "numărul fiarei". 

Un simbol satanic sau o referință la Biblie. Cu toate acestea, este într-adevăr atât de rău? Ce înseamnă trei șase?

În antichitate, literele aveau valori numerice. Și adunându-le, puteți obține așa-numitul număr al numelui. Unul dintre acestea este 666.

Din punctul de vedere al creștinismului, acest număr este un simbol al Antihristului, fiul Diavolului, care vestește Apocalipsa. 

Se crede că într-o zi se va naște un copil care va avea un semn sub forma a trei șase, iar acesta va fi începutul sfârșitului lumii și bătălia finală dintre bine și rău. 

interpretare semnificatie numar de inger 666

Există referințe care spun că numărul fiarei nu este de fapt 666, ci 616. Acest lucru se datorează faptului că s-a făcut o greșeală în timpul copierii Apocalipsei lui Ioan.

Cu toate acestea, nu peste tot interpretarea acestui număr este rea. 

Numerologia angelică a fost inventată cu mult timp în urmă. Aceasta ne spune că oamenii sunt înconjurați de anumite numere. Acestea sunt indicii de la puterile superioare, de la îngerii noștri păzitori. Iar abilitatea de a le observa și de a le înțelege corect va oferi unei persoane un mare avantaj. 

De exemplu, dacă o persoană se uită la ceas și vede că este 10:10 a.m., ar trebui să se aștepte la unele schimbări în viața sa.

În numerologia angelică, 666 simbolizează o spirală care este asociată cu acumularea de informații. 

3 șase care stau unul lângă altul pot vorbi despre informații distorsionate, incorecte, o împletire complexă de gânduri, sentimente, dorințe. 

Când este distorsionată, poate face ca o persoană să se transforme în întuneric. În acest caz, o persoană ar trebui să se oprească și să se concentreze asupra propriilor gânduri, să înțeleagă ce are nevoie cu adevărat. 

Este o reamintire a nevoii de auto-îmbunătățire și creștere spirituală.

În același timp, există și n semn rău aici. În cazul în care o persoană cedează dorințelor și viciilor, aceasta o poate face mai susceptibilă la lucruri materiale decât spirituale. În același timp, el devine mercantil și lacom. 

Merită să acordăm puțin mai multă atenție spiritualului, ajutând oamenii din jurul nostru, amintindu-ne că karma depinde direct de faptele noastre.

În legătură cu persoanele născute sub semnul lui 666, aici semnificația acestui număr va fi dublă. 

Pe de o parte, astfel de oameni se disting prin responsabilitate, bunătate, dedicare și nevoia de a ajuta alte persoane. 

Pe de altă parte, o persoană poate ceda ispitelor și poate deveni mai mercantilă, necinstită și leneșă. 

Poate exista, de asemenea, o tendință spre divertisment excesiv și jocuri de noroc.
MAI POTI CITI