Selim Bayraktar biografie, horoscop natal, vârstă. familie, seriale

Wiki Selim Bayraktar, biografia, data nașterii, zodie. soție, filme și seriale


Conform biografiei profesionale, Selim Bayraktar (născut la 17 iunie 1975, zodia Gemeni) este un actor irakiano-turc, cel mai bine cunoscut pentru rolul său de „Sümbül Ağa” din Muhteşem Yüzyıl . 

Selim Bayraktar a primit recunoaștere internațională prin rolul său din serialul original Netflix Rise of Empires: Ottoman 

Românii l-au cunoscut încă din anul 2013, când Selim Bayraktar a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață personajului Sümbül, eunucul Sultanei Hurrem, care s-a bucurat de mare succes la acea vreme

Selim Bayraktar s-a născut în Irak, unde a crescut până pe la vârstă de 13 ani, când o întâmplare avea să îi schimbe radical traiectoria vieții sale și a familiei lui.

Selim Bayraktar biografie zodie varsta familie iubita


Selim Bayraktar trăiește o intensă poveste de iubire alături de actrița Emel Karaköse (vârsta 39 de ani), care de curând i-a devenit soție. Cei doi actori s-au căsătorit în mai 2023, într-o locație de basm, unde au avut alături rudele, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Wiki astrologic Selim Bayraktar, interpretarea hărții natale


1. Soarele în Gemeni:

Ești, în multe privințe, un copil etern. Mintea ta este strălucitoare, alertă, curioasă, flexibilă, jucăușă și mereu dornică de experiențe noi - iar durata ta de atenție este adesea destul de scurtă. 

Înțelegi rapid ideile și odată ce curiozitatea ta inițială a fost satisfăcută, vrei să mergi la altceva. Tânjiți la schimbări frecvente, varietate, întâlniri cu situații și oameni noi.

2) Mercur în Gemeni

Ai un fler pentru limbaj, jocul cu cuvintele, vorbirea, scrisul sau predarea într-un mod distractiv și informativ. De asemenea, vă place să întâlniți oameni noi, să conversați și să învățați puțin despre ei și lucrați bine cu publicul.

Vânzările, publicitatea, comunicarea, jurnalismul sau relațiile publice sunt domenii bune pentru tine. Abilitatea ta de a fi articulat și de a comunica bine este unul dintre cele mai mari puncte forte ale tale.

3) Luna in casa a III-a:

De multe ori iei decizii doar din motive emoționale sau personale, pentru că ceva „se simte bine” sau pentru că ai făcut-o întotdeauna într-un anumit fel și nu ești confortabil să-l schimbi. 

Chiar și atunci când crezi că ești rațional, prejudecățile, intuițiile și sentimentele tale îți influențează foarte mult gândurile. 

Vă simțiți confortabil să vorbiți despre sentimente și subiecte personale și să împărtășiți confidențe, ceea ce le permite altora să-și exprime propriile sentimente interioare și cu dvs. Ai o bună perspectivă psihologică asupra celorlalți.

4) Saturn în casa a XII-a:

Este posibil să aveți vinovăție nebuloasă, dar mereu prezentă și temeri greu de identificat sau de eradicat. 

Este ca și cum nu ai avea încredere în viața însăși și cauți mereu modalități de a te apăra de pericolele și necunoscutele ei. 

Trebuie să înveți să-ți depășești obiceiul înrădăcinat de descurajare și anxietate și să vezi lumea mai mult ca pe un loc prietenos decât ca pe unul perfid.
MAI POTI CITI