SEBORADIN AntiMătreață păreri forumuri fiole tratament păr si scalp cu matreata uscata sau grasa

Să încercăm să ne facem o părere despre fiolele tratament Seboradin antimatreata, produs apreciat pe forumuri pentru rezultatele bune în rezolvarea problemelor legate de părul si scalpil cu matreata uscata sau grasa atât la femei cât si la barbati.

Potrivit informațiilor din prospect, tratamentul Seboradin oprește dezvoltarea Pityrosporum Ovale (o ciuperca care este principala cauza a matretii), elimina in mod eficient semnele de matreata si previne reapariția acesteia. 

Elimina mancarimea si calmeaza iritatia, restabileste microflora normala a scalpului. 

Eficacitatea fiolelor de tratament Seboradin antimatreata a fost confirmata de un laborator de cercetare specializat independent printr-un test de autoevaluare sub control dermatologic.

pareri cine a folosit seboradin antimatreata fiole tratament


Din recenziile celor care au folosit tratamentul Seboradin contra măreții la femei și bărbați, putem reține că cele mai importante beneficii si proprietăți terapeutice sunt următoarele:

• Tratamentul elimina in mod eficient simptomele de matreata si previne reaparitia acesteia;

•  Elimina mancarimea si calmeaza iritatiile, restabileste microflora adecvata a scalpului;

•  Contine dermosoft® dacalact, un complex de origine naturala, care inhiba formarea matretii, prin activitatea sa antifungica si antibacteriana. 

•  Extractul de salcie are proprietăți anti-iritare si previne parul gras; Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antiinflamatorii si inhiba cresterea microbiana;

•  Acidul salicilic are proprietăți exfoliante, antibacteriene si antifungice;

•  Extractul de pere si extractul de fructul pasiunii sunt bogate in acizi din fructe si protejează împotriva hiperkeratozei foliculare excesive;

•  Extractul de Opuntia si mierea hidrateaza si formează un film protector care previne pierderea apei din scalp;

•  Mierea este recomandata, in special, pentru ingrijirea parului, deoarece confera stralucire, hidrateaza profund si îmbunătățește aspectul parului;

•  Extractul de cacao este bogat in flavonoide, imbunatateste microcirculatia si are proprietati anti-oxidative, intarind, astfel, scalpul si parul.

Mod de utilizare Seboradin antimatreata este unul simplu fără mari bătăi de cap.

Aplicati continutul unei fiole intregi pe scalp si masati usor, timp de aproximativ 2 minute.

Nu clatiti!

Masajul scalpului va stimula circulatia sangelui, va intari parul si va îmbunătăți absorbtia substantelor active din produs. 

Se recomanda aplicarea zilnica, dimineata sau seara (in functie de cat de des va spalati parul), pe parul uscat sau pe parul spalat si uscat cu un prosop.

Un alt punct forte al fiolelor de Seboradin antimătreață este că produsul nu ingreuneaza firul de par si nu-l face lipicios. 

Efecte vizibile ale tratamentului dupa 7 zile.

Mirosul specific al produsului provine din extracte naturale active de plante. cest miros dispare dupa uscarea parului.
MAI POTI CITI