Scrisori Lungi de Dragoste pentru EL. Modele de scrisori emoționante de dragoste

Cele mai incantatoare scrisori lungi de dragoste pentru soțul meu. Modele emoționante de scrisori de dragoste pentru EL


1) De când ai intrat în viața mea, verbul „a iubi” a căpătat sensul său deplin. Îmi doresc mereu să te văd, să te ating și să te umplu de săruturi. Prezența Ta locuiește în mine; lipsa ta mă omoară. 

Nu mă pot gândi la altceva, îmi bântui gândurile și nopțile. Nu mă mai pot lipsi de tine și mi-aș dori să fiu mereu alături de tine. Cu tine, iubesc fără nicio logică. Ești, chiar acum, cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. 

Mi-e frică să nu te pierd, dar să știi că nu voi renunța niciodată la tine. Cum aș putea într-o zi să mă descurc fără tine? Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu.

modele de scrisoare de dragoste pentru el pentru a-ți declara iubirea bărbatului din viața ta

2) A-mi pune sentimentele pe hartie este foarte dificil, simt incapacitatea de a-mi exprima in cuvinte ceea ce simt si trăiesc cu adevărat. 

Dar a vorbi despre ele este si mai dificil. Prin urmare, astăzi voi incerca sa intruchipez dragostea in cuvinte. 

Daca mi s-ar cere sa-mi descriu sentimentele pentru tine, cu greu as fi reușit sa găsesc o descriere completa si veridica. E complicat sa gasesc asemenea cuvinte care ar putea transmite plinatatea experiențelor mele care apar la o simpla gandire la tine, iubitule. 

Prin urmare, cea mai buna explicație pentru măreția sentimentelor mele vor fi simplele momente pamantesti conectate cu tine si fără de care pur si simplu nu imi pot imagina viața.

3) Îmi amintesc inca de prima data cand ne-am intalnit ochii si te-ai fascinat de privirile mele, prima data cand m-ai ținut de mana, am avut fiori peste tot de simțit. Îmi amintesc de prima data cand m-ai cerut sa iesesc, a fost atat de special din multime. 

Si primul sarut magic care ne-a pecetluit dragostea pentru totdeauna. Prima imbratisare pe care am avut-o cu tine m-a facut sa ma simt ca o femeie. 

Iubito prima data cand ma indragostesc, este prima dragoste doar pentru tine. Vreau sa-mi petrec restul vieții alături de tine. Pur si simplu te iubesc.

4) Bună, dragul și iubitul meu!

Astăzi aș vrea să primesc de la tine cea mai simplă mângâiere. Vreau să mă adăpostesc în poala ta, în brațele tale și să mă relaxez, în timp ce îți șoptesc cuvinte tandre și drăgăstoase, de genul „Te iubesc”.

Îmi luminezi viața și sunt atât de recunoscătoare pentru asta. Și de aceea mă simt mai îndrăgostită de tine în fiecare zi. Sunt profund dedicată cultivării acestei iubiri nesfârșite.

Nu voi scuti niciodată eforturile pentru a te face fericit. Nu mă voi sfii niciodată să te ajut. Fără tine, viața ar fi foarte plictisitoare. Numai tu poți aduce bucurie și umor în mica lume care trăiește în inima mea.

Nu fugi niciodată de mine! Pentru că te iubesc foarte mult. Să ai o zi fericită, dar vino să mă vezi mai repede!
MAI POTI CITI